Büyük konusmayin bence herkesin aile sorunu bir olmuyo aldatmak kabul edilmez ama bir hata yapmis olabilir pisman olup esine kendini affetirebilirAynen öyle vallahi birde ele güne rezil ederim kovarim ewden asla asla affetmem
Büyük konusmayin bence herkesin aile sorunu bir olmuyo aldatmak kabul edilmez ama bir hata yapmis olabilir pisman olup esine kendini affetirebilirAynen öyle vallahi birde ele güne rezil ederim kovarim ewden asla asla affetmem
Aldatmanın ne gibi bir aile sorunu olabilir yani bu mesajı yazan hanımefendinin kocasına karilik yapmadığını ima etmeye çalışıyorsunuz? Yada yeterince eşine sevgimi vermemiş Adı üstünde ALDATMAK yani eşi ve cocuklarini hiçe sayıp onca yılı emeği çöp edip baska bir kadına gitmek her ne olursa olsun bir kadın Aldatilmamli madem yapicak boşasin . Öyle gitsin neden o kadının gururuyla oynuyor ki? Bir kadın her ne kadar kötü olursa olsun Aldatilmayi hak etmiyor ben kendi adıma söylüyorum asla affetmem direk bosanirim ..Büyük konusmayin bence herkesin aile sorunu bir olmuyo aldatmak kabul edilmez ama bir hata yapmis olabilir pisman olup esine kendini affetirebilir
Uyku ilacı ver uyuyunca hepsini kontrol et parmak izliyse kilidiArkadaşlar Eşim beni aldattığını öğrendim Ne olursunuz telefonunda telefon deseni var Bir türlü çözemiyorum nasıl çözebilirim Bilen varsa Ne olursunuz yardımcı olun
Canim benim bence ne yap biliyomusun esin telefonu eline almadan önce ekranı gizlice temizle sonra onu izle ekran kilidini acar açmaz hemen ani hareketle bisey yap iste ne bilim nefesin tutulmuş gibi yap su getir de gitsin yada bağır birden aaa böcek var yada.mutfakta ates cıktı de ve o telefonu elinden bıraktığı 'an telefonu eline al düz tut ve ışığa doğru desen gözükür bu taktik olmazsa tekrar yaz.banaArkadaşlar Eşim beni aldattığını öğrendim Ne olursunuz telefonunda telefon deseni var Bir türlü çözemiyorum nasıl çözebilirim Bilen varsa Ne olursunuz yardımcı olun
Aldatmanın ne gibi bir aile sorunu olabilir yani bu mesajı yazan hanımefendinin kocasına karilik yapmadığını ima etmeye çalışıyorsunuz? Yada yeterince eşine sevgimi vermemiş Adı üstünde ALDATMAK yani eşi ve cocuklarini hiçe sayıp onca yılı emeği çöp edip baska bir kadına gitmek her ne olursa olsun bir kadın Aldatilmamli madem yapicak boşasin . Öyle gitsin neden o kadının gururuyla oynuyor ki? Bir kadın her ne kadar kötü olursa olsun Aldatilmayi hak etmiyor ben kendi adıma söylüyorum asla affetmem direk bosanirim ..bakin
Bakin kimse sizin ne yapacaginizi sormuyo burda kadin emin degil esinin onu altattigindan kadin hamile hamileyken insan daha duygusal oluyo saglikli dusunemiyor ona soylememiz gereken ben bunu yaparim sunu yaparim diye kafasini bulandirmaktansa kardesimizin ne yapacagi aslinda belli yapacagi en guzeli karsinina alip konusmali konusmadan hayatta bunu cozemezsiniz cunku hamilesiniz bebeginizede sizede yazik hergun suphe icinde olmaktansa.arkadasin biri yazmis esi ona supriz yapmis gizli sakli telefona bakiyomus sonradan anlamiski bebegine esinin istedigi besigi almis yani demek istedim bu kimse kimsenin evinin icini bilemez aile sorusu dedigim bu altatilmayi hic bir kadin hak etmez heleki hamileyken ama biri bana benim esim beni altatiyo diyonce ben olsam hemen bosanirim demem sahsenAldatmanın ne gibi bir aile sorunu olabilir yani bu mesajı yazan hanımefendinin kocasına karilik yapmadığını ima etmeye çalışıyorsunuz? Yada yeterince eşine sevgimi vermemiş Adı üstünde ALDATMAK yani eşi ve cocuklarini hiçe sayıp onca yılı emeği çöp edip baska bir kadına gitmek her ne olursa olsun bir kadın Aldatilmamli madem yapicak boşasin . Öyle gitsin neden o kadının gururuyla oynuyor ki? Bir kadın her ne kadar kötü olursa olsun Aldatilmayi hak etmiyor ben kendi adıma söylüyorum asla affetmem direk bosanirim ..
Nedense erkekler hamileyken aldatıyor genelde biz onların bebeğini taşıyoruz ilgi göstersinler istiyoruz onlar başkalarıyla olmayı tercih ediyolar ilk kızımda bende aldatildim doğumuma 1 ay kalmıştı öğrendiğimde çok üzüldüm annemin evine gittim onlar yuvam yıkılmasın diye geri gönderdiler beni sonra bi daha hiç birseyini duymadım Allaha şükür inşallah böylede devam eder kabullenmesi çok zor Hâlâ yüzüne baktıkça o günü hatırlıyorum üstünden 3 yıl geçmesine rağmen Allahım senin eşini ve diğer erkekleride ıslah etsin..Arkadaşlar Eşim beni aldattığını öğrendim Ne olursunuz telefonunda telefon deseni var Bir türlü çözemiyorum nasıl çözebilirim Bilen varsa Ne olursunuz yardımcı olun
Whatsap geçmişine bak dosyaların a giriş yap Whatsap i seç sonra images e bak sent yazar o sent yazan geçmiş işte kime ne resim attıysa gorursun aynı şeyi videolara Da yapArkadaşlar Eşim beni aldattığını öğrendim Ne olursunuz telefonunda telefon deseni var Bir türlü çözemiyorum nasıl çözebilirim Bilen varsa Ne olursunuz yardımcı olun
Bnm anlamadigim evli bi adam neden telefonuna sifre koyar hadi koydu diyelim esi neden bilmez. Esinin tefonunun sifrelemesi ve senin sifreyi bilmemem de adatildigina en guzel acik net bi kanit daha ispata gerek var mi cnm koy tepmeyi tabiri caizse boyle serefsizlere firsat vermeyinArkadaşlar Eşim beni aldattığını öğrendim Ne olursunuz telefonunda telefon deseni var Bir türlü çözemiyorum nasıl çözebilirim Bilen varsa Ne olursunuz yardımcı olun