Canm daha açık anlatırmısınWhatsap geçmişine bak dosyaların a giriş yap Whatsap i seç sonra images e bak sent yazar o sent yazan geçmiş işte kime ne resim attıysa gorursun aynı şeyi videolara Da yap
Canm daha açık anlatırmısınWhatsap geçmişine bak dosyaların a giriş yap Whatsap i seç sonra images e bak sent yazar o sent yazan geçmiş işte kime ne resim attıysa gorursun aynı şeyi videolara Da yap
Ekran kaydedici aç kuzum uyurken bı açtır annemi arcm aşkım acil aç deArkadaşlar Eşim beni aldattığını öğrendim Ne olursunuz telefonunda telefon deseni var Bir türlü çözemiyorum nasıl çözebilirim Bilen varsa Ne olursunuz yardımcı olun
Sağ ol canım deneyeceğimCanim benim bence ne yap biliyomusun esin telefonu eline almadan önce ekranı gizlice temizle sonra onu izle ekran kilidini acar açmaz hemen ani hareketle bisey yap iste ne bilim nefesin tutulmuş gibi yap su getir de gitsin yada bağır birden aaa böcek var yada.mutfakta ates cıktı de ve o telefonu elinden bıraktığı 'an telefonu eline al düz tut ve ışığa doğru desen gözükür bu taktik olmazsa tekrar yaz.bana
Telefonu elınden bırakınca telefona bk genelde deseni çizince sekıl çıkıyor yada kndi telefonun sesını kız koy bıryere kocanın telefonu al telefonunu bulamıyorum kendimi çldrcam de o şifreyi açrkn başında dur gorursn blkiArkadaşlar Eşim beni aldattığını öğrendim Ne olursunuz telefonunda telefon deseni var Bir türlü çözemiyorum nasıl çözebilirim Bilen varsa Ne olursunuz yardımcı olun
Herkesin telefonunda vardır dosyalarım uygulamasi oraya gir watsap yazan klasöre bas açıldıktan sonra telefonunuzda bulunan watsap resimleri görünür aşağı indiginizde bazilarinda hemen yukarda görünüm sent yazar o sent e bastığında tüm gonderip sildiği resimleri bulabilitsiniz kısacası bunun amacı bişey atıp siliyor ya mesela hah işte onu gormekCanm daha açık anlatırmısın
Ya of çok kötü oldum . Öncelikle inşallah bu iş tatlıkla çözülür. Benim eşim hep ailesine karşı beni savundu benim yanımda oldu . Bana sesini bile yükseltmiyor çok şükür ama tabiki bende sonsuz güvenmiyorum. Çok zor bi durum Allah yardımcın olsun.Arkadaşlar Eşim beni aldattığını öğrendim Ne olursunuz telefonunda telefon deseni var Bir türlü çözemiyorum nasıl çözebilirim Bilen varsa Ne olursunuz yardımcı olun
Hm sağol canm deneyecem inşallah yapabilirimHerkesin telefonunda vardır dosyalarım uygulamasi oraya gir watsap yazan klasöre bas açıldıktan sonra telefonunuzda bulunan watsap resimleri görünür aşağı indiginizde bazilarinda hemen yukarda görünüm sent yazar o sent e bastığında tüm gonderip sildiği resimleri bulabilitsiniz kısacası bunun amacı bişey atıp siliyor ya mesela hah işte onu gormek
Ama o dedigin yeni tlfnlarda olmuyo sohbetten medyayi silince yada galeriden onu dosyalarimda bulmak mumkun olmuyor bende hep eşimi ordan takip ediyodum tlfnunu değiştiğinden beri olmuyor malesefHerkesin telefonunda vardır dosyalarım uygulamasi oraya gir watsap yazan klasöre bas açıldıktan sonra telefonunuzda bulunan watsap resimleri görünür aşağı indiginizde bazilarinda hemen yukarda görünüm sent yazar o sent e bastığında tüm gonderip sildiği resimleri bulabilitsiniz kısacası bunun amacı bişey atıp siliyor ya mesela hah işte onu gormek