Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benimkide basklarinin yaninda aala ezmez beni kurban olurum ben gelinime o benim kizimdir anasini babasini birakip beim yanima gelmiş der ama herkes gidince bu guzel sozlerde onlarla birlikte gidiyor iste sora ayni tas ayni hamam ayni kaynana
Eskilere çok görmemek lazım kul atadan gördüğünü işler demişler ya benim düğümün olduğu gün evime goturmediler beni hazırdı kurulu evim neymiş gelin köye inermis ilk gece orda geçermiş koye indirdiler beni akşam 9 da dagildi herkes gece 2 de geri geldiler tam ben duşdayken eşim geldi çabuk cik annemgil geldi diye neyse çıktım banyodan uyuduk sabah 9 da teyzesi geldi kapıya yattiginiz yatağı toplayacam ben diye yattigimiz odaya daldı birden bizde daha uyyoduk eşimle sarilmistik sonra kaldırdılar bizi teyzesi diyo ki bide odaniza geldim de sizi uygunsuz gördüm diye utanmasi olsa yeni gelin in odasına dalmazlar öyle bende iyiki başka şekilde görmemissin dedim
Benimkide basklarinin yaninda aala ezmez beni kurban olurum ben gelinime o benim kizimdir anasini babasini birakip beim yanima gelmiş der ama herkes gidince bu guzel sozlerde onlarla birlikte gidiyor iste sora ayni tas ayni hamam ayni kaynana
O etiler yok mu yılan hepsi gerçekten kaynım geçen yıl evlendi nişanlı iken 7 24 arayan kız şimdi konuşmaz oldu bir duydum Kaynanama beni kötülüyormuş gelini mübarek olsun tek gelin o sanki bayram seyran olur onun anasıgil aranır ama benim annem babam aranmaz ben neden saygı duyayım hepsini sildim daha iki eltim olacak bekar kaynım var onlarda yılanlık yapmazsa belki Allah selamı veririm
Kendi kızlarına aynısı yapılsa ne yaparlar acaba ceken cektırır mısali eskiden ne gormeyse o ınsallah oglan anneleri olarak bizler oyle kaynanam olmayız evlatlarımızı Allah iyilerle karsılastırsın