Dıskılama siyah

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeğim Büyürken kategorisinde Asel ❤️💙Alparslan tarafından oluşturulan Dıskılama siyah başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,357 kez görüntülenmiş, 79 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeğim Büyürken
Konu Başlığı Dıskılama siyah
Konbuyu başlatan Asel ❤️💙Alparslan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asel ❤️💙Alparslan

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Hep iyi ol cnm bnm 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ay nereye gidicem bir seylik oldu habire temizlik evi canm çıktı gözüme batıyor asel desen bu iki gündür herseye ağlıyor koltuktan kalkıyorum mutfağa birsey almak için geçiyorum ay görsen kıyamet koparıyor elimden tutup geziyor evin içinde resmen kiz valla sinir krizi geçirmemek için zor tutuyorum deli ediyor beni ya
Ayşem ne zamandır konuşmuyoruz hiç🥰

Asel ❤️💙Alparslan

Kayıtlı Üye
rank

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Evet cnm 1 buçuk yaşında

Aynen kuzum konuşamadık Bayadır ya valla 🥰
Sana düşkün olma zamanı kuzum aslında şu an normal bir durum onun için senden ayrılma korkusu da yaşayabilir aynı zamanda hamilesin elimden geldiği kadar hani onu yanında bulundurmaya özen göster çünkü çocuklarda bir sendrom oluyor gerçekten atak mı denir artık o sendromu iyi aşmak gerekiyor

Asel ❤️💙Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
Sana düşkün olma zamanı kuzum aslında şu an normal bir durum onun için senden ayrılma korkusu da yaşayabilir aynı zamanda hamilesin elimden geldiği kadar hani onu yanında bulundurmaya özen göster çünkü çocuklarda bir sendrom oluyor gerçekten atak mı denir artık o sendromu iyi aşmak gerekiyor
Galiba kuzum babasının kucağında eve merdivenlerden çıkacak arkalarindayim ay görsen kıyamet kopuyor eve girene kdar annem neden almadı arkada diye aramızda bir merdiven anca var acayip birsey oldu demek ki dediğin fbi sendrom oluyor

Arayı açma fazla 😍
Yok kuzum acarmiyim şimdi enişteye gittik aseli bir okuttum suyuna falan belki biraz düzelir diye mafetti beni canm ya

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Galiba kuzum babasının kucağında eve merdivenlerden çıkacak arkalarindayim ay görsen kıyamet kopuyor eve girene kdar annem neden almadı arkada diye aramızda bir merdiven anca var acayip birsey oldu demek ki dediğin fbi sendrom oluyor

Yok kuzum acarmiyim şimdi enişteye gittik aseli bir okuttum suyuna falan belki biraz düzelir diye mafetti beni canm ya
Canımsın kuzum Asel kuşum nasıl şuanda

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank

Oyyyy kuzum ben yaaa yerim onu ben minnak şey♥️♥️♥️

Asel ❤️💙Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.