Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hanımlar merhaba perşembe günü spinal doğum yaptım ilk doğumum anca yazabiliyorum allah herkese yaşatsın sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ben atlattım düne kadar burda herkese biseyler soruyodum zaman su gibi geçiyo cok guzel bi duygu
Hanımlar merhaba perşembe günü spinal doğum yaptım ilk doğumum anca yazabiliyorum allah herkese yaşatsın sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ben atlattım düne kadar burda herkese biseyler soruyodum zaman su gibi geçiyo cok guzel bi duygu
Canım son zamanlarda kasılmalarım cok arttı sabaha karsi sancım oldu bigun sol tarafım kramp ve sancı oldu hic hareket edemedim oyle olunca korktum spinal olmaya karar verdim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Gözün aydın canm spinal doğum nasıl oluyor nasıl geçti ağrın sizin var mı bende yarın tahlil vermeye gidiyorum Çarşamba persembe günüde sezeryanim var bu arada bebisimiz nasıl hemen aldın mı kucağına kaç haftada doğurdum kaç kiloda çok şey sordum ama 2 3 günüm kaldığı için strese girdim
Canım belden altını uyusuyo bilincin acık oluyo hemen aldım kucagima tabi 38+1de oldu dogumum 3400 dogdu 50 cm boyu hic korkma allahın izniyle onu gorunce acın kalmıyo inanamiyosun olup biticek kendini hic kasma