Dün yine sinir oldum bi bakın anneler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sıbelmamı tarafından oluşturulan Dün yine sinir oldum bi bakın anneler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,666 kez görüntülenmiş, 86 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dün yine sinir oldum bi bakın anneler
Konbuyu başlatan Sıbelmamı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Heyecanlı anne
Kızlar dün biri beni aradı hal hatır sordu bana bunları dedi dogrumu bilgi verin 28 +4 günlüyüz bana dedi yatakta daima saga sola dönme bebek kordonu döner bogazına yatarken bacak arana yastık koy bebek nefes almaz bogulur ölür dün çok korktum lütfen bilgi verin çok tedirgin oldum dogrumu
Yok canım ya korkma kim söylediyse sacma konuşmuş dediklerinin hiçbiri doğru değil bebeğe her hareketimizde yatışımızda bisey olsaydı ohooo sen içini ferah tut bebisine bisey olmaz Allahin izniyle

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Yok canım ya korkma kim söylediyse sacma konuşmuş dediklerinin hiçbiri doğru değil bebeğe her hareketimizde yatışımızda bisey olsaydı ohooo sen içini ferah tut bebisine bisey olmaz Allahin izniyle
Sagolun canlarım içimi ferah ettiniz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah bu insanlara akıl fikir versin bu kafayla nasıl yasiyorlar ya nasıl çocuk büyütüyorlar kaç haftalık gebesin öyle olsa doktor söyler sana ne yapıp yapmican
Kuzum 28 +4 günlüyüz her zanan kontrole giderim ben yani

Allah bu insanlara akıl fikir versin bu kafayla nasıl yasiyorlar ya nasıl çocuk büyütüyorlar kaç haftalık gebesin öyle olsa doktor söyler sana ne yapıp yapmican

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar dün biri beni aradı hal hatır sordu bana bunları dedi dogrumu bilgi verin 28 +4 günlüyüz bana dedi yatakta daima saga sola dönme bebek kordonu döner bogazına yatarken bacak arana yastık koy bebek nefes almaz bogulur ölür dün çok korktum lütfen bilgi verin çok tedirgin oldum dogrumu
Bacak arasına yastık hamilelere çok iyi geliyor ama bebek ölür falan saçmalamış

Filiz068283

Kayıtlı Üye
rank
Canım biri sana ciddi şaka yapmış heralde doğru olan yüzüstü hariç istediğin rahat pozisyonda yat bebekte sıkıntı olmaz sadece seni rahatsız eder bacak arana yastık koymak da senin rahatlığın için yine bebekle alakası yok takma kafana herkes birsey söyler zaten bilen de bilmeyen de☺😉

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Bacak arasına yastık hamilelere çok iyi geliyor ama bebek ölür falan saçmalamış
Ay hiç deme bacım sırf korkutuyor lar

Canım biri sana ciddi şaka yapmış heralde doğru olan yüzüstü hariç istediğin rahat pozisyonda yat bebekte sıkıntı olmaz sadece seni rahatsız eder bacak arana yastık koymak da senin rahatlığın için yine bebekle alakası yok takma kafana herkes birsey söyler zaten bilen de bilmeyen de☺😉
Ay bacım zaten takmıyorum ama ölür filan diyor zaten bizler hamile ligimiz ne kadar zor anlamıyordur lar

Ay bacım zaten takmıyorum ama ölür filan diyor zaten bizler hamile ligimiz ne kadar zor anlamıyordur lar

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Sagolun canlarım içimi ferah ettiniz

Rabbim boyle insanlardan korusun gerçekten eğitim şart özellikle de kız çocuklarına çünkü kadın hem kendini hemde cevresini geliştiren bı varlik

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Canim bak ben beş yastıkla yatiyom çünkü öyle rahat ediyorum normal uyudugumda nefesim gidiyo karnımın altına bacak arama belimin arkasına koyuyorum ancak altıncı aydan sonra zaten sırt ustu önermiyor doktorlar yatakta sağa sola dönme derkende annelerimiz uyuduğun yerde dönme sağa sola mesajla soldaysan yavaş kalk otur sağa yat o şekilde dön derlerdi 😀ki hiç alakası yok benim bebeğim altıncı aydı iki tür kordon boynuna dolandı halada duruyo

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Canim bak ben beş yastıkla yatiyom çünkü öyle rahat ediyorum normal uyudugumda nefesim gidiyo karnımın altına bacak arama belimin arkasına koyuyorum ancak altıncı aydan sonra zaten sırt ustu önermiyor doktorlar yatakta sağa sola dönme derkende annelerimiz uyuduğun yerde dönme sağa sola mesajla soldaysan yavaş kalk otur sağa yat o şekilde dön derlerdi 😀ki hiç alakası yok benim bebeğim altıncı aydı iki tür kordon boynuna dolandı halada duruyo
Dün çık korkuttu lar beni kuzum ya

Mariya'm

Kayıtlı Üye
rank
Olur mu oyle sey dinlemeyin bile :) hamile pilatesi yapiyorum ben ne hareketler yapiyorum masallah . Ilk gebeligimde de ebemiz yaptiriyordu pilatesi bizi gorse neler der acaba.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar