Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Psikoloji bozmaktan öte yaptıkları bişey yok saçma sapan düşünceler kulaklarını tıka dinleme başka çare yok bi kere hamile bi bayana böyle olumsuz şeyler anlatılmaz ya
Bana da buna benzer şeyler dendi sakın sağa yatma bebek nefessiz kalır bogulur, göğsünü sıkma erken doguma ya da bebek ölümüne sebep olur vs. Bunu diye De genç kadın yani yaşlı falan da değil. Tabi bende de burun eti şişmesi oldu soldan nefes alamiyorum hep sağa yatıyorum. Tabi bunları duyunca aklımda yer etti ve agloyodum doktora sordum onları eskiler dermiş gerçekle alakası yok dedi
Bana da buna benzer şeyler dendi sakın sağa yatma bebek nefessiz kalır bogulur, göğsünü sıkma erken doguma ya da bebek ölümüne sebep olur vs. Bunu diye De genç kadın yani yaşlı falan da değil. Tabi bende de burun eti şişmesi oldu soldan nefes alamiyorum hep sağa yatıyorum. Tabi bunları duyunca aklımda yer etti ve agloyodum doktora sordum onları eskiler dermiş gerçekle alakası yok dedi
Valla bana oyle dedi arkadaş ve ben günlerce ne yaşadığımı biliyorum öldüm öldüm dirildim. Her dakika kendimi yolluyorum ya bebek hareket ediyor mu diye. Psikopat olmuştum
Valla bana oyle dedi arkadaş ve ben günlerce ne yaşadığımı biliyorum öldüm öldüm dirildim. Her dakika kendimi yolluyorum ya bebek hareket ediyor mu diye. Psikopat olmuştum
Vala eşim psikopattır biri bana karışsın biri birşey dese kavga çıkarır bazen yürüyüş yaparız biri yanlışlıkla Seger kavga çıkarır kimse sana degmesin it onları sakın hamilesin der
Kızlar dün biri beni aradı hal hatır sordu bana bunları dedi dogrumu bilgi verin 28 +4 günlüyüz bana dedi yatakta daima saga sola dönme bebek kordonu döner bogazına yatarken bacak arana yastık koy bebek nefes almaz bogulur ölür dün çok korktum lütfen bilgi verin çok tedirgin oldum dogrumu
Bunu sana söyleyen kişi kendisi de ciddi ciddi buna inanarak mı söyledi acaba nitekim bu cahillikle yaşamak onun İçin zor olmalı.
Tamam yatarken bacak arana yastik koyarsın ama kendi rahat yatış pozisyonun için olan birşey bu bebeğin boğulmaması için değil
Hiçbir şeyden haberi olmayan insanların başkasına akıl verirken profesör kesilmeleri beni benden alıyor