İnşallah canım benim sağolTamm üzülme . Rabbim onu koruyordur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynen öyle kuzum Allah korusun bişey olsaydı benden çok kimin canı yanardı onlarda endişe ettiklerinden herhalde kötü niyetli değil ikiside biliyorum biri annem biri kocam sonuçta hangisi kötülüğüne bişey diyecek Eşek sıpası hala hareketlenmedi ama az sakinleştim rahatladım sayenizde çok teşekkür ederim hiç tanımadığın insanlar sana iyi gelecek, yanında olup destek olacak deseler mümkün değil inanmazdım ama oluyormuş hem oğlumun kazasında hem bugün çok destek oldunuz hepiniz çok sağolun gerçekten Allah razı olsun bide aklıma doğum zamanı geldi ebeler nasıl bastırıyor çocuk çıksın diye onla bile bişey olmuyor sonuçta dediğin gibi kalça üstüne düşmekte zarar vermez herhalde canım bebeğe, biraz sarsılıp korktu belki oda dediğiniz gibi yarına normale döner inşallahNeyse canım sen kendini düşün bide şimdi onları takma kafana sanki sen bile isteyemi attın kendini bişey olsa yine en çok senin canın yanacak onlar iki güne unuturlar senin içinde her zaman kalır.. kalça üstüne düşmek genelde zaten zarar vermiyormuş canım amniyon sıvı o basınca karşı çok etkiliymiş karın üstüne düşmede bile rahim koruyormuş sen sıkma canını biraz dinlenirsiniz ağrını hissediyordur belki bebiş de sana üzülüyordur
Son düzenleme: