Tamamen doğal doğum istiyorum hemen göbek bağı kesilmesin falan birde güvenrmediğimden dahs ilgilidirler diye özele gidiyorumBende ilk doğumumu devlette yaptım muanelerimi de hep orda yaptım pazar günü doğumum oldu şansıma doktorum o gün nöbetçiydi hepsi de birbirinden iyi anlayışlılardı cok ilgilendiler ikinci doğumuma kararsızım sezaryen olmak istiyorum ama bakalım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hangi cesaret seni evde doğum yapmana sürüklüyor ben ölsem yapamam evde ☺
Doğal doğum yapabildinmi peki birdr herkese iyi biri denk gelmeyebiliyor endişeliyim özele gidiyorum şimdilikCanım hastanede doktor girmiyor ama nöbetçi doktor herzaman var hastanede acil bir durum olursa doktor hemen geliyor evde böyle birşey OLURSA ne yapıcaksın ayrıca bende devlette iki doğum yaptım Allah hepsinden Razı olsun o kadar iyi ve anlayışlılardıki anlatamam.
Doğal doğum yapabildinmi peki birdr herkese iyi biri denk gelmeyebiliyor endişeliyim özele gidiyorum şimdilikCanım hastanede doktor girmiyor ama nöbetçi doktor herzaman var hastanede acil bir durum olursa doktor hemen geliyor evde böyle birşey OLURSA ne yapıcaksın ayrıca bende devlette iki doğum yaptım Allah hepsinden Razı olsun o kadar iyi ve anlayışlılardıki anlatamam.
Baya deneyimliler 3 4 kişi gelen olıyormuş instegramda takip ediyorum tamamrn doğel doğum olması için istiyordum aslında şimdilik özele gidiyorum ebedeb uygun diyeBana biraz tehlikeli geldi ya işinin ehli biri lazım bence olacaksa da veya bir sorun olsa sorumluluk kabul edecekler mi ki senin onayın ile evde doğum oluyor hastaneye gitmek en mantıklısı bence