Bende hiç bulaşmıyorum bu polemiklere size kesinlikle katılıyorum. İnsanlara nasıl korku salındıysa deney aşamasından geçmemiş bir aşıyı hamilelere dahi dayatmaktan çekinmiyorlar.Nasıl bir uslup anlamadım ama neyse hakka girecek bir durumda yok çok güvendiğiniz aşıyı olduysanız aşı olmayandan korkmayın koruyor ya sizi aşı olmayan düşünsün bu dayatma neden anlam veremiyorum. O kadar zaman okumuş doktorlar hamileler yaptırmasın diyor hemen tepki topluyor söylediği şey yalan gibi ama başka bir doktor gidin yapın diyor hemen aa ne kadar haklı gidip olalım diyorsunuz ikiside doktor ama diğerinin söyledikleri hiç düşündürmüyor sizleri acaba demiyorsunuz. inşallah hiç kimse yakalanmaz hiç bir anne böyle bir süreçten geçmez kendi fikrim kendi iradem yapanlar rahat bir şekilde normal hayatına devam etsin aşı olmayan anneye laf söylemek yerine
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Şunu da söylemeden geçemiycem bilen bilir buarada aşı oldum diye atılan her konuya geçmiş olsun dileklerimi ilettim bir kez niye yaptırdın veya kendi görüşümü savunarak yorum yapmadım şifa diledim ve aşı olan annelerin olmayan annelere verdiği tepkileri görünce şaşırdım ilginç yani neden oldun deseler ben güvendim oldum deyip kendi kararınızı sonuna kadar savunurken aşı olmayan annelere neden olmadın diye tartışma konusuna getirmek asıl hoş olmayan bu
Malesef aşı hakkında gerçek bilgi veren profeaörleri ekrana çıkarmıyorlar ve muhattabada almıyorlarmış kim bu guruh amacı ne?Kesinlikle yaptırana niye yaptirdin yaptirmayana niye yaptirmadin diye tepki göstermem herkesin sahsi fikri saygi duyarim arkadasin biri demis ya asi olupta ölen hamile yok diye yanlis anlamayin ama medyaya hersey yansitilmiyo yapi bünyeyle alakali asi koruyucu yada hafif atlatmayi sagliyodu degil mi benjm çevremdeasi yaptirdigi halde kovit olan yada asi olup hicbir rahatsizligi olmadigi halde virusten ölenler oldu böyle olup medyaya yansitilmayan durumlar da var asi karsiti degilim bunlarida dusunmek gerek bence sahsi düşüncem
ALLAH im sifa bekleyen tüm hastalara sifa versin inşaAllah bi an önce imtihanimizi hafifletsin inşaAllah rabbim ümmeti muhammedle birlikte hamile anneleri bebeklerini korusun rabbim
ALLAH im sifa bekleyen tüm hastalara sifa versin inşaAllah bi an önce imtihanimizi hafifletsin inşaAllah rabbim ümmeti muhammedle birlikte hamile anneleri bebeklerini korusun rabbim