Bilmiyorum canım bebekte pozitif olduğu için belki emzirmek için falan vermişlerdir inşallah iyidir ikisi de
Aynen öyle insanlar artık aşı olunuyor diye zaten umursamıyorlardı iyice umursamaz olmaya başladılar. Aşının hasta olmaya engel olmadığını sadece hafif atlatmaya yardımcı olduğunu bir anlasalar, ona göre tedbiri elden bırakmasalar bir nebze de olsa azalır belki vakalar ama bizim insanımıza laf anlatmak zor. Daha geçenlerde sağlık ocağına gittim kadın maskesiz geziyor içeride bir ebe gördü kızdı maskenizi takın diye. Kadın aşımı oldum ben neden takayım diyor. Ebe iyice sinirlendi. Siz aşı olmuş olabilirsiniz aşı hastalığa engel değil yada siz oldunuz hafif geçiyor farkında değilsiniz başka insanlara bulaştırmaya ne hakkınız var dedi. Kadın maskeyi taktı ebe arkasını döndü gitti. Bu sefer söyleniyor aklınca kendi haklı. Bizim insanımız da at gözlüğü var. Kendi bildiği hep doğru laf anlatmak mümkün değil. Böyle olduğu sürece de ne vakalar azalır, ne ölümler biter. Böyle cahil zihniyetli insanlar yüzünden olan çevrelerinde ki kişilere oluyor.