Sen laf etmeden dinledin mu cidden bunu. Ben niye size bakıyorum o zaman diyemedin mi . Sen biyle yapardan daha çok beklersin gamzem ayrı eviEşim niye ayrı ev kabul etmiyor niye görümceme görücü geldi 1 hafta önce falan vermediler kayananm dedi Kızımın evi ayrı olsun ayrı ev çok güzel dedi kızım kaynana ve kayınbabasına mı hizmet edecek ben kızımı onlar için mi büyüttüm dedi insan kocasıyla yemek yemek ister rahat eder niye bana gelince demiyon öyle şeyler madem öyle ben niye sana bakıyom heeee bide bunları benim yanımda söylüyordu utanmadan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Düşüncesizler işte
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kocada koca olsa bari onu yaptığı kocaliğı bir şey Dicem de olmayacak.Gamzem kendine gel bence artık birşeyler yap kendine çok yazık ediyorsun bu insnalarla hayat gecmez sen hayatin boyunca bunlara hizmet mi edeceksin sen gelinsin hizmetkar degilsin baksana eşinde ayrı eve asla çıkmıyor kendine yazık etme kuzum gecrekten çok üzülüyorum izinsiz bir yere gidemiyorsun hangi devirde yaşıyoruz ya gamze mantıklı düşün yazık günah ya sana ailem var senin sahipsiz değilsin al cocuklarini git nereye kadar cekecskin bunları sen ya git o kocan olacak adamı surundur gelme ayrı ev tutana kadar senin 2 tane evladın var onlar için kendin için bunu yapmalısın sen güçlüsün degerlisin kıymetlisin Herkeze hizmet ediyorsun o evde bunu kendine yapma ileride çok pişman olursun