Kızımla başım dertte 🤢😲

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde azram cankizim tarafından oluşturulan Kızımla başım dertte 🤢😲 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,333 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızımla başım dertte 🤢😲
Konbuyu başlatan azram cankizim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gule30

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Slm güzel anneler azranurun ,14 aylık oldu dünya tatlisi bir kız ve çok yaramaz ne bulsa ağzına atıyor yutuyor yolruldum artık evi hergun supursemde ağzına atacak bişey buluyor velasim bugün çok afedersiniz kakasindan iplik çıktı sinirden çıldırdım ne olacak bu sizin bebekleriniz demi ayni ne yapmam lazım sizce
Bizim kayra da öyleydi ama sadece ağzına atıp çiğniyor bu büyük yafa küçük ne olursa olsun bir defasında ankarada yaptı annem tükür oğlum deyince kayra ağzındakini geri çıkarı o zamandan beri ağzına bir şey alsa tükür anneciğim diyorum direk çıkarıyor 😂😂. Tek sorun gördüğü her şeyi almaya çalışmadı eğer o ortamda ben varsam asla alamıyor benden korkuyor biraz ben kızıyorum diye onun dışında bizde öyleyiz baya meraklılar

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Bizim kayra da öyleydi ama sadece ağzına atıp çiğniyor bu büyük yafa küçük ne olursa olsun bir defasında ankarada yaptı annem tükür oğlum deyince kayra ağzındakini geri çıkarı o zamandan beri ağzına bir şey alsa tükür anneciğim diyorum direk çıkarıyor 😂😂. Tek sorun gördüğü her şeyi almaya çalışmadı eğer o ortamda ben varsam asla alamıyor benden korkuyor biraz ben kızıyorum diye onun dışında bizde öyleyiz baya meraklılar
Bende kızıyorum eline vuruyorum ikaz ediyorum ama nafile
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Olmazsa altına büyük bir şey ser üzerinde oynasın canım sonra da topla
Yok özlemim yürüyor durmuyor o adadan o odaya durmuyor

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Bende kızıyorum eline vuruyorum ikaz ediyorum ama nafile
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yok özlemim yürüyor durmuyor o adadan o odaya durmuyor
Onda da haklısın işin zor vAlla bir sağ salim buyuselerdi 🤲 gecen postta özlem yazdın efendim yazdm donmedin cnm

Asel ❤️💙Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
Slm güzel anneler azranurun ,14 aylık oldu dünya tatlisi bir kız ve çok yaramaz ne bulsa ağzına atıyor yutuyor yolruldum artık evi hergun supursemde ağzına atacak bişey buluyor velasim bugün çok afedersiniz kakasindan iplik çıktı sinirden çıldırdım ne olacak bu sizin bebekleriniz demi ayni ne yapmam lazım sizce
Valla cnm bnm kiz da öyle aşırı yaramaz ne bulsa yiyor atıyor agzinq o kdar yaramaz ki duvarda ki boyamı kazıyor sürekli evde her yer her yerde onun yüzünden ben topluyorum o dağıtıyor hiç laf dinlemiyor valla bnm bile başım dertte en sonunda yoruldum pes ettim bıraktım vvalla uyurken topluyorum bazen hiç de uyumuyor Rabbım hepimizin yardımcısı olsun

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Benim kızımda aynı elisa hayır diyip gözünün içine bakıyorum bazen öyle bırakıyor yoksa bende akşama kadar elimde süpürge geziyorum 🤦‍♀️

Tüm sayfalar yüklendi.