Kızımla başım dertte 🤢😲

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde azram cankizim tarafından oluşturulan Kızımla başım dertte 🤢😲 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,333 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızımla başım dertte 🤢😲
Konbuyu başlatan azram cankizim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gule30
Slm güzel anneler azranurun ,14 aylık oldu dünya tatlisi bir kız ve çok yaramaz ne bulsa ağzına atıyor yutuyor yolruldum artık evi hergun supursemde ağzına atacak bişey buluyor velasim bugün çok afedersiniz kakasindan iplik çıktı sinirden çıldırdım ne olacak bu sizin bebekleriniz demi ayni ne yapmam lazım sizce
Benimkide ağzına atıyor ama yutmuyor

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Slm güzel anneler azranurun ,14 aylık oldu dünya tatlisi bir kız ve çok yaramaz ne bulsa ağzına atıyor yutuyor yolruldum artık evi hergun supursemde ağzına atacak bişey buluyor velasim bugün çok afedersiniz kakasindan iplik çıktı sinirden çıldırdım ne olacak bu sizin bebekleriniz demi ayni ne yapmam lazım sizce
Malesefki hepsi aynı benim kızımda 1 yaşına girmek üzere sanki süpürge makinesi yerde toz arıyor resmen hiç olmayan yerlerde tozlar bulup ağzına koyuyor bende yoruldum vallahi diğer çocuklarımda aynıydı

Gule30

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğimi babasina bıraktım beş dakka içinde gelirim dedim ve geldiğimde oğlum babasından sigara araklamis ve yemiş sadece pamuk kısmı kalmıştı yetiştim kuruydu diye yutamamisti hemen yıkadım yani bunlar niye hep böyle ya peşindeyim saatlerim zehir gibi geçiyor heran ne yutcak ne ağzına koyacak diye bekliyorum😅😅

Tüm sayfalar yüklendi.