Kızımla başım dertte 🤢😲

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde azram cankizim tarafından oluşturulan Kızımla başım dertte 🤢😲 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,332 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Kızımla başım dertte 🤢😲
Konbuyu başlatan azram cankizim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gule30

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Slm güzel anneler azranurun ,14 aylık oldu dünya tatlisi bir kız ve çok yaramaz ne bulsa ağzına atıyor yutuyor yolruldum artık evi hergun supursemde ağzına atacak bişey buluyor velasim bugün çok afedersiniz kakasindan iplik çıktı sinirden çıldırdım ne olacak bu sizin bebekleriniz demi ayni ne yapmam lazım sizce
Yanlış anla ama gorumcemin cocu 2 yaşına girdi ne bulursa atar oda azına en son gorumcemin kaynanaisinin ilacını içmiştim çocuk hastanelik oldu kızına çok dikkat et her buldu herseyi ağzına atmasın

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım benim
Cok güzel sin masallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yanlış anla ama gorumcemin cocu 2 yaşına girdi ne bulursa atar oda azına en son gorumcemin kaynanaisinin ilacını içmiştim çocuk hastanelik oldu kızına çok dikkat et her buldu herseyi ağzına atmasın
Ortalıkta ilaç birakmiyirumda daha çok yere düşen küçük cisimleri yutuyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bende kızıyorum eline vuruyorum ikaz ediyorum ama nafile

Yok özlemim yürüyor durmuyor o adadan o odaya durmuyor
Vurmak çözüm değil canım ya oturuo cidden anlatman lazım yada ağzından alırken ona çıkarması için laflar söylemen lazım mesela kayra tükür dediğimizde ağzındaki elimize verir yda kendi eline alıp bana verir o zaman iyi bir şey yağtpını Anlasın diyw alkış oğluma derim sevinir böyle böyle alışkanlık kazandı mesela bu aralar kayra kapıyı kapat yada aç diyorum dediğimizi yapında alkış diyoruz mutlu oluyor böyle böyle resmen alkış ile bir şeyler öğretiyorum ona

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Vurmak çözüm değil canım ya oturuo cidden anlatman lazım yada ağzından alırken ona çıkarması için laflar söylemen lazım mesela kayra tükür dediğimizde ağzındaki elimize verir yda kendi eline alıp bana verir o zaman iyi bir şey yağtpını Anlasın diyw alkış oğluma derim sevinir böyle böyle alışkanlık kazandı mesela bu aralar kayra kapıyı kapat yada aç diyorum dediğimizi yapında alkış diyoruz mutlu oluyor böyle böyle resmen alkış ile bir şeyler öğretiyorum ona
Benim kız çok fena 🤣🤣 o anne ben çocuk anliyacan

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Cok güzel sin masallah

Ortalıkta ilaç birakmiyirumda daha çok yere düşen küçük cisimleri yutuyor
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 💞 belki sen benden çok daha güzelsindr 💕💕💕

Tüm sayfalar yüklendi.