Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu ara artık dayanamıyorum ya moralim bitik güçsüz hissediyorum yalnız hissediyorum. Midem bulanıyor yanıyor iştahım yok ve yani ara ara değil sürekli sabit artık dayanamıyorum buna bebeğimin bezini değiştirmek bile kabus oldu bu ara zorlanıyorum. Soru sormak için değil sadece içimi dökecek kimse yok buraya yazmak istedim hatta şuan ağlıyorum. Neden hep kadınlar çekiyor herşeyi
Bu ara artık dayanamıyorum ya moralim bitik güçsüz hissediyorum yalnız hissediyorum.6-7 haftalık gebeyim Midem bulanıyor yanıyor iştahım yok ve yani ara ara değil sürekli sabit artık dayanamıyorum buna 19 aylık bebeğimin bezini değiştirmek bile kabus oldu bu ara zorlanıyorum. Soru sormak için değil sadece içimi dökecek kimse yok buraya yazmak istedim hatta şuan ağlıyorum. Neden hep kadınlar çekiyor herşeyi
Normal değil mi iki senedir kapaliyiz sabah kalkiyorz çocukla ilgilen ev işi yap akşam adam gelince onla ilgilen eee biz bize napiyoruz aslında ihtiyacımız olan güzel bir yürüyüş bir fincan çay hoş sohbet
Bu ara artık dayanamıyorum ya moralim bitik güçsüz hissediyorum yalnız hissediyorum.6-7 haftalık gebeyim Midem bulanıyor yanıyor iştahım yok ve yani ara ara değil sürekli sabit artık dayanamıyorum buna 19 aylık bebeğimin bezini değiştirmek bile kabus oldu bu ara zorlanıyorum. Soru sormak için değil sadece içimi dökecek kimse yok buraya yazmak istedim hatta şuan ağlıyorum. Neden hep kadınlar çekiyor herşeyi
Valla benim de acayip halsizlik mi desen kasık ağrısı mı desen hepsi var 13 haftalık olduk mide bulantısı gecti sükür ama halsizlik ağrı hala devam Allah kolaylık versin valla
O kadar iyi anlıyorum ki seni kuzum 2 gün önce yasadm aynısını kocamın ailesi yapmadığını bırakmadı ama sakın kendini bırakma bebeğine sarıl kokla sütün kesilmesin yalniz değilsen biz variz burda yardimlasiriz
Canımsın lohusalık döneminde oluyor hayatım desteğe ilgiye ihtiyaç duyuyor insan ben de ilk doğum da eve geldik bebekle kaldım eşimin annesi aradı o ne yapıyor sana yemek yapiyormu kalktım evi temizledim bebek bana bakıyor dedim kendi kendime kalk adam ayı gibi yardim da etmiyor oturmuş anasıyla telefonda konuşuyor sanki ben değil de o doğurmuş o lohusa depresyon un da bı triplerde hiç umursa madim Allah a sığındım dua ettim rabbim yardım ediyor güç veriyor Allah sana güç kuvvet versin canım
Lohusa değilim bı tane 19 aylık bebeğim var onunla ilgilenmek yedirmek altını değiştirmek eziyet haline geldi 6 haftalık da gebeyim midem dayanmıyor bulanıyor bide çok yaramaz durmuyor bir dk halim yok enerjim bitik uyusam uyanınca midem daha beter bulanıyor bide bu Halle yemek yapmak zorundayım
Valla benim de acayip halsizlik mi desen kasık ağrısı mı desen hepsi var 13 haftalık olduk mide bulantısı gecti sükür ama halsizlik ağrı hala devam Allah kolaylık versin valla
O kadar iyi anlıyorum ki seni kuzum 2 gün önce yasadm aynısını kocamın ailesi yapmadığını bırakmadı ama sakın kendini bırakma bebeğine sarıl kokla sütün kesilmesin yalniz değilsen biz variz burda yardimlasiriz
Burası olmasa sizler olmasanız cidden herhalde baya kafayı yerim
Lohusa değilim bı tane 19 aylık bebeğim var onunla ilgilenmek yedirmek altını değiştirmek eziyet haline geldi 6 haftalık da gebeyim midem dayanmıyor bulanıyor bide çok yaramaz durmuyor bir dk halim yok enerjim bitik uyusam uyanınca midem daha beter bulanıyor bide bu Halle yemek yapmak zorundayım
Amin canım inşallah ağladım ağladım biraz daha rahatladım sanki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin canım hepimize Allah kolaylık versin inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin canım hepimize Allah kolaylık versin inşallah
İnşallah canım inşallah Allah hepimize yardım eylesin