Ben bu hamilegim i öğrendiğim de küçük kızım 15 aylık di emiyor du diş çıkarıyor du canım üstelik mide bulantısı gece gündüz kendi diş ağrım dişlerime dolgu kanal tedavisi çekme gibi işlemler yapılacaktı çoğu kaldı onlar ağrıyordu hâlâ da ağrıyo akşamları yemeği bile yiyemiyorum anlıyorum seni küçük kızım bu ara bide ateşli öksürüyor büyük kızım da aynı oda 3.5 yaşında çok zor oluyor bana bakacak kimse de yok du kendimde grip oldum çocukların derdinden kendi mi dinlendirmek bile mümkün olmadi eşim çalışıyor ev işi yemek bulaşık küçük kızın altı değişiyor büyük WC gidiyor onu da ben temizliyom herşey bize bakıyor erkekler hiç bir şey den haberi yok geldiği zaman kızlar kavga ettiklerinde iki dakika otura miyor um der yemek yiyeceğimiz de kızlar sofraya oturmadığı da yemek bile yedirtmeyolar diye bana söylenir ben alıştım bu erkeklerin durumuna her işi bizden beklerler sonrada iki soluk oturduğumuz da laf demeye başlarlar benim durumda senden pek farklı değil yaniBu ara artık dayanamıyorum ya moralim bitik güçsüz hissediyorum yalnız hissediyorum.6-7 haftalık gebeyim Midem bulanıyor yanıyor iştahım yok ve yani ara ara değil sürekli sabit artık dayanamıyorum buna 19 aylık bebeğimin bezini değiştirmek bile kabus oldu bu ara zorlanıyorum. Soru sormak için değil sadece içimi dökecek kimse yok buraya yazmak istedim hatta şuan ağlıyorum. Neden hep kadınlar çekiyor herşeyi