Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu aralar gine kahveye takılmaya başladı zaten bizim butum kavgalarımız bu kahve yüzünden nefret ediyorum bu adamın kahve sevdasından bizi çok ihmal ediyor sürekli konuşuyorum iyiliklere yaklaşıyorum gine aynı gine adamı akşam yemeğine cagiruyom yemeğe bile gelmiyor ya sabah bicikti çıkış ocikis bunaldım artık daraldım patlamaya yer arıyorum Bi insan bukadar düşüncesiz olmasa adama desem ki kahveye gitmeye devam edersem seni boşarım desem o gine kahveyi secer okadar bağımlısı olmuski beni delirtecek artik ya
Bu aralar gine kahveye takılmaya başladı zaten bizim butum kavgalarımız bu kahve yüzünden nefret ediyorum bu adamın kahve sevdasından bizi çok ihmal ediyor sürekli konuşuyorum iyiliklere yaklaşıyorum gine aynı gine adamı akşam yemeğine cagiruyom yemeğe bile gelmiyor ya sabah bicikti çıkış ocikis bunaldım artık daraldım patlamaya yer arıyorum Bi insan bukadar düşüncesiz olmasa adama desem ki kahveye gitmeye devam edersem seni boşarım desem o gine kahveyi secer okadar bağımlısı olmuski beni delirtecek artik ya
Aaa bu şey değil mi ya benim kocam hatta şuan kavgaliyiz birbirimize ters ters bakıyoruz yedik birbirimizi.Bir de şey diyorlar ya sanki başka yerlere mi gidiyoruz bir kahvemiz var karışmayın
Nefret ediyorum şu işe yaramaz sosyal ortamlardan bari gidiyonuz eşinizle veya onunla da gitmiyorsunuz tek başına doğru düzgün bir ortama gidin yaaaa Allah yardımcınız olsun üzülmeyin lütfen
Ya hadi gitsin birseydemiyorum ama gider 1 iki saat dursun gelsin yani ne anlıyorlar sabahtan aksamakadar kahve köşelerinde yani birazda eve gel ailenle ilgilen ne bayram var ne özel günle hep varsa yoksa kahve