Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Babanın dimini yiyesice cehennemin dibine gidesi ce cehennem zebanisi nolocak sinirim den buraya yazdım dertleşmek için biraz sinirimi atiyorum en azindan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Keşke evlen beseymis ozaman bekar bekar kahveye takilaymis geçen gecede 2 de geldi eve kapıyı kitlendim almadım eve
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Keşke evlen beseymis ozaman bekar bekar kahveye takilaymis geçen gecede 2 de geldi eve kapıyı kitlendim almadım eve
Ya gezdim arkadaşla diyorda yalnız burda var hatta gidenlerden duyuyorum. Bi ara benim eşimde geçici olarak kahvede çalıştırdı 1 buçuk iki arası kapatıyorz diyordu
Ya gezdim arkadaşla diyorda yalnız burda var hatta gidenlerden duyuyorum. Bi ara benim eşimde geçici olarak kahvede çalıştırdı 1 buçuk iki arası kapatıyorz diyordu
İşi gücü yok mu bu adamın yani sabahtan akşama kadar kahvedeyse çalışmıyordur o zaman nasıl geçindiyor ailesini sizi yani. Kaç çocuk var Allah yardımcınız olsun inşallah düzelir Allah islah eder onu
Söyle söyle yim ise gitti ginde akşam eve gelir yemeginiyer hemen gider yada evde ise gidemediği günler böyledir eşim boyaci mesela kışın herzaman is olmuyor bi ara fabrikada calicisiyordu o aralar patronuyla sıkıntılar yaşadılar eşimde cikti isten yoksa calisiyor eve iyi kötü bakıyor işte bu arada 3 cocugum var gerçi büyük oğlum 18 girdi liseyi bitirdide artık oda calisirsa biyere gine bi neb zede olsa bize faydası olur insallah
Bu aralar gine kahveye takılmaya başladı zaten bizim butum kavgalarımız bu kahve yüzünden nefret ediyorum bu adamın kahve sevdasından bizi çok ihmal ediyor sürekli konuşuyorum iyiliklere yaklaşıyorum gine aynı gine adamı akşam yemeğine cagiruyom yemeğe bile gelmiyor ya sabah bicikti çıkış ocikis bunaldım artık daraldım patlamaya yer arıyorum Bi insan bukadar düşüncesiz olmasa adama desem ki kahveye gitmeye devam edersem seni boşarım desem o gine kahveyi secer okadar bağımlısı olmuski beni delirtecek artik ya
Ben de çok kızgınım napsak kocaları bir kazana koyup altını ateşe mi versek benimki de arkadaşları için ölücek bende her kahvaltı da bugün hangi kumamla vakit çekirmeyi düşünüyosun diyorum sırıtıyor şeytan diyor al tavayı geçir kafasına hep böyle değil aslında arada ay başıları tutuyor
Bu aralar gine kahveye takılmaya başladı zaten bizim butum kavgalarımız bu kahve yüzünden nefret ediyorum bu adamın kahve sevdasından bizi çok ihmal ediyor sürekli konuşuyorum iyiliklere yaklaşıyorum gine aynı gine adamı akşam yemeğine cagiruyom yemeğe bile gelmiyor ya sabah bicikti çıkış ocikis bunaldım artık daraldım patlamaya yer arıyorum Bi insan bukadar düşüncesiz olmasa adama desem ki kahveye gitmeye devam edersem seni boşarım desem o gine kahveyi secer okadar bağımlısı olmuski beni delirtecek artik ya
21 euzü besmele oku ona çaktırmadan üfle. İçinden dua et canım.. Allah kolaylık versin.. Annem yavaşça parmaklarını sayar, çaktırmadan nefes veriyor gibi üflerdi.. Allahım huylarımızı güzelleştirsin..
Bide istersen ben genelde bi sıkıntıda düşünce okurum kısa.. Sende netten bak istersen..
La ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin..
Yalnız değilsin canım benim de öyle aksama kadar çalsr akşam istse yemeğe gelir istmse glmez geldiğin dede yemek yediği gibi çıkar uyku vaktine kadar gelmez . Çocuklar aksama kadar onun yolunu gözlüyo ama maalesef o geldgnde çocuklar uyumuş oluyor. Kavga etsende napsanda boş huylu huyundan vazgcmez . Ben defalarca tartstm onla ama boş beni tınlamıyo bı bile. Her gece her gece çıkar bı gece nedir bizimle oturmaz Allah bize sabır onlrda akıl versin