Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlar sigara kullanan bir anne adayi olarak sormak istedim hamilelik oncesi 1 paketten fazla iciyordum fakat hamileligimi ogrendigim an 6-7 adete düşürdüm daha da azaltmak icin onerileriniz varmi?
Kizlar sigara kullanan bir anne adayi olarak sormak istedim hamilelik oncesi 1 paketten fazla iciyordum fakat hamileligimi ogrendigim an 6-7 adete düşürdüm daha da azaltmak icin onerileriniz varmi?
Ben kullanıyordum hamile olduğumu öğrendiğim an sigarayi gözümün önünden kaldırdım ve hep cereze odaklandım fıstık ceviz al onları ye sigarayı gozunun önünden kaldır şimdi kokusu bile midemi bulandiriyo benim o kadar ki tiksindim çok kolay oldu bırakmam dene pişman olmazsın cnm
Canım bende gunde 1 pakete yakın iciyodum tamamen bırakamadım 4 yada 5 tane hala iciyorum gun icinde, her ictikten sonrada vicdan azabi bi tiksinti gelsede kurtulsam
Ben kullanıyordum hamile olduğumu öğrendiğim an sigarayi gözümün önünden kaldırdım ve hep cereze odaklandım fıstık ceviz al onları ye sigarayı gozunun önünden kaldır şimdi kokusu bile midemi bulandiriyo benim o kadar ki tiksindim çok kolay oldu bırakmam dene pişman olmazsın cnm
Ben ni paket içiyordum bazen de 1 güne 2. Paketi açtığım bile oluyordu 2 aylık olana kadar içtim ne azaltabildim ne bisey çocuğa zarar verdiğimi düşündüğümden kafamda bitirdim icmicem dedim almadım birdaha gerçekten beyinde bitirmek önemli canım bırakırsın inşallah dende
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aminnben bı düşük te yaptığım için bu bebeğim riskliydi o yüzden kullanmaya cesaret edemedim sigarayı bırakmak için ilk önce kafanda bitirmem lezim di ve bitirdim kafana koyarsan yaparsın inşallah sende biraka bilirsin
Aminnben bı düşük te yaptığım için bu bebeğim riskliydi o yüzden kullanmaya cesaret edemedim sigarayı bırakmak için ilk önce kafanda bitirmem lezim di ve bitirdim kafana koyarsan yaparsın inşallah sende biraka bilirsin
Merhaba sigaranın yarattığı boşluk yuzunden bırakamıyorum zararli oldugunu bile bile devamlı içme istegi ne yapmak lazım? siz neler yapiyosunuz ?düşünmemeye calisiyorum oyle bi an oluyoki elimde yine sigara o boşluģu nasıl kapatabilirim çok imreniyorum bırakanlara