Konumuz “Uyku”

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeğim Büyürken kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan Konumuz “Uyku” başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,485 kez görüntülenmiş, 64 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeğim Büyürken
Konu Başlığı Konumuz “Uyku”
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Benim oğlum aynı bòyleydi zorla uyandırırdım emmesi için bazen bezini açardım ki uyansın büyüdükçe biraz değişti şuan 6 yaşında hala uykuyu çok sever uyandırmasam akşama kadar uyur
Ay maşallah desene benim kızda öyle olacak 😂😂

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
😂😂 ay evde bir kavgadır gidiyordur sizde uykudan uyandırma olayında 😂
Oy oy sorma hiç büyük kızım bugün 6 da uyanmış tabi köydeyim ya annem uyanmış neyseki annemle takılıyor oda evde olsam gider oğlumun başında dikilir abi kalk oyun oynayalım diye 😁😁😁 sonra beni kaldırır kalk kahvaltı hazırla diye 😆

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Oy oy sorma hiç büyük kızım bugün 6 da uyanmış tabi köydeyim ya annem uyanmış neyseki annemle takılıyor oda evde olsam gider oğlumun başında dikilir abi kalk oyun oynayalım diye 😁😁😁 sonra beni kaldırır kalk kahvaltı hazırla diye 😆
Kayra gibi sabah kalkmış anne diyor efendim dedim kalk dedi hadi uyuyalım dedim ben geri dalmışım o annemle babamın kapısına gitmiş dede dede diye bağırıyor kapıyı açsıınlae diye 😂😂

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Kayra gibi sabah kalkmış anne diyor efendim dedim kalk dedi hadi uyuyalım dedim ben geri dalmışım o annemle babamın kapısına gitmiş dede dede diye bağırıyor kapıyı açsıınlae diye 😂😂
İşte sen uyanmazsan anneanne dedeye gider 😆😆 benim kızımda aynısını yapıyor yan tarafta amcam var her sabah gidiyor onlara çaya annemle beraber ben oğlumda uyuyorum tabi 😁😁😁

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
İşte sen uyanmazsan anneanne dedeye gider 😆😆 benim kızımda aynısını yapıyor yan tarafta amcam var her sabah gidiyor onlara çaya annemle beraber ben oğlumda uyuyorum tabi 😁😁😁
😂😂ay ne kadar güzel ve rahat oluyor varya buradan gidince ne yapacağım bilmiyorum

Tüm sayfalar yüklendi.