"MERHABA KIZLAR NASILSINIZ

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Hülya12 tarafından oluşturulan \"MERHABA KIZLAR NASILSINIZ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,385 kez görüntülenmiş, 98 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı \"MERHABA KIZLAR NASILSINIZ
Konbuyu başlatan Hülya12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12
Pazartesi öğreneceğiz kuzum kemik gelişimi haftası ile uyumlu değil doktor korkuttu beni açıkçası 🤦🏻‍♀️. Pazartesi hem kendi doktoruma hemde özelden randevu bulursam detaylıya tekrar gireceğim
İnşaAllah korktuğun gibi olmaz canım sıkıntısız güzel haberler alırsın İnşaAllah gönlünü ferah tut annesi🤲🌹

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
İşte hah doktor aynısını bana dedi çocuğun kemikler neden kısa diye bana soruyor düşün . Sonra babasnın boyunu sordu bana baktı sizde uzun değilsiniz ama kemikler neden kısa acaba dedi . Amniyosentez yaptırmak istermişim dedi hayır dedim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

. Bana şu bu ihtimal var dese neyse onu da demedi sadece kısa
Ben kendi doktoruma gittim hemen haftalık takibe aldı sonalra sorun yok genetik bu dedi çokta normal doğdu ama o korku ömrümden ömür aldı doğana kadar gerçekten anlıyorum seni hiç kendi bebeğine yazık etme bir iki doktorla kalma başka yerlere görün illa biri bişey der

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ben kendi doktoruma gittim hemen haftalık takibe aldı sonalra sorun yok genetik bu dedi çokta normal doğdu ama o korku ömrümden ömür aldı doğana kadar gerçekten anlıyorum seni hiç kendi bebeğine yazık etme bir iki doktorla kalma başka yerlere görün illa biri bişey der
Ya zaten aynı gün sonuç için başka doktora gittim dedim hocam böyle böyle bebek baştan beri doktorun hesabına göre ağustosla uyumlu çıkıyor dedim o zaman endişe erme bir şey yoktur ama yinede kendi doktoruna bu durumu söyle takip etsin dedi . Pazartesi tekrar gideceğim bakalım

İnşaAllah korktuğun gibi olmaz canım sıkıntısız güzel haberler alırsın İnşaAllah gönlünü ferah tut annesi🤲🌹
Amin kuzum amin Allah razı olsun

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Ya zaten aynı gün sonuç için başka doktora gittim dedim hocam böyle böyle bebek baştan beri doktorun hesabına göre ağustosla uyumlu çıkıyor dedim o zaman endişe erme bir şey yoktur ama yinede kendi doktoruna bu durumu söyle takip etsin dedi . Pazartesi tekrar gideceğim bakalım

Amin kuzum amin Allah razı olsun
İnşallah yoktur inşallah sağlıklıdır herşey yolundadır canım hiç kendini strese sokma bebekte iyi olsun inşallah

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Rabbim kolaylık versin oğluşuna canım benim inşaAllah tez vakitte kolaylıkla çıkarır yavrucak dişini🤲🌹bende napayım iyiyim hamd olsun taşınma telaşındayım evi koliliyorum😪
Amin canım amin inşallah kuzum sizde aynı evde inşallah anlasirsiniz sorunlar çıkmaz umarim

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
İşte o zaman regl biter bitmez yumurtlama olması şart . Çünkü gebelik o güne denk geliyor 🤦🏻‍♀️. Yani ağustos 3 demem için benim o gün girdiğim ilişki sonucu yumurtanın hemen çatlaması lazım . Bu olasıkda çok yüksek . Bilmiyorum of of. Ama regl biter bitmez yumurtlama olur mu işte önemli olan o
İnşallah korktuğun gibi bişey değildir canım ne diyeyim

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba Kızlar Nasılsınız Ne yapıyorsunuz Çocuklar nasıl gebelik nasıl gidiyor Fazla giremiyorum Postlara fazla Cevap Veremiyorum Ogluşum Hala Diş Cıkarmadı Çok Ağlıyor Çok Huysuz Sabahlara Kadar Yatmıyor Özledim Sizleri 😘❤️
İyi cnm kızımda iyi çok şükür hamilelikte kosturmakla geciyo cnm eşim ameliyat olucak onula uğraşıyorum sen nasılsın cnm umut nasıl inşallah çabucak patlatır dişlerini rahatlar cnm

Tüm sayfalar yüklendi.