Nedir bu görümce ve kaynanadan çektiğim😔😭benimde evim olmayacakmı 😭😭

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde Mutsuz kadın tarafından oluşturulan Nedir bu görümce ve kaynanadan çektiğim😔😭benimde evim olmayacakmı 😭😭 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,859 kez görüntülenmiş, 110 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı Nedir bu görümce ve kaynanadan çektiğim😔😭benimde evim olmayacakmı 😭😭
Konbuyu başlatan Mutsuz kadın
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Girme konu ilişkiye gelince de girme rahat değilim burda bu evde beraber olmaya rahat değilim annenden babandan çekiniyorum de ciddiyim girme ilişkiye bak kendi uckuru için nasıl taşınmayı düşünüyor.. o sana ne zaman cinsellik ile ilgili gelse ailesini bahane et de rahat değilim başka zaman annenden babandan utanıyorum de..
Gerçektende hiç rahat değiliz o konuda birgün bu konu yüzünden çok utanç verici bir olay yaşamıştım(anlatıyorum)kaynanam kayınpederim ve görümcem dışarı çıkmışlardı bir keresinde eşimde evde kimse yokmu dedi yok dedim tamam o zaman gel dedi bende yok olmaz dedim zaten hemen geliyorlar bu seferde hewmn gelirler dedim herneyse girdik ilişkiye tam baktım merdivenden ayak sesleri geliyor eşime dedim bak ben sana demseddimi hemen gelirler diye koş odanın kapısını kitle dedim eşim koştu kilitledi kızımda onlarlaydı baktım kızım baba anne diyor kaynanam ve kayınpederim anladılar herlade baktım kızıma bekle baba geliyor odur diyor ben hemen banyoya girdim banyo yaptım saçımı bile kurutmadım utancımdan yerin dibine girdim resmen o ıslak saçla uyudum o gece 😔😕zaten hepte öyle yapıyorum ilişkiye girdikten sonra banyo yapıyorum saçımı kurutamıyorum çünkü saat gecenin 11 i falan o saatte herkes uyuyor uyumasalarda insan utanıyor kurutmaya çünkü ilişkiye girdiğin belli oluyor 😔😔😕😣😣😣yani anlayacağın yerin dbine girdim resmen ve o olay aklıma sürekli geliyor süreklii ayşemm😣😣

Agrin💕Zerya

Kayıtlı Üye
rank
Çok üzgünüm,çok mutsuzum ve çok stresliyim kızlar çoook😭😔derdimi anlatsam dinlersiniz😭ayrı eve çıkmam için bana bol bol dua edebilir misiniz dualarınıza çok ihtiyacım var 😔😭🤲🤲
Allah sabır ve kolaylık versin canım. Anlattıkların çok zor şeyler umarım eşinin aklı başına gelir, o da gerçekleri görür de huzura kavuşursun🙏 Herşey eşinde bitiyor. Ben eşimle 6-7 yıl severek evlendim. Evleneceğimiz zaman tek şartım kirada olsa ayrı ev. Sağolsun babam da bu kararımın arkasında durdu beni hiç karıştırmadı, kendi şartıymış gibi tek şartım ayrı ev dedi. Eşimin ailesi tamam deyip sonradan kendi aralarında eşime gelin bir süre bizimle kalın 1-2 yıl sonra ayırırsınız evi demişler. Eşim de istemiyordu ama yine de sordu bana ben de kabul etmedim. Eşim onlardan habersiz ev kiraladı bize. Ayrı çıktık. Şimdi 6 yıllık evliyiz şükür, problemler olsa da kendi aranda bitiyor en azından🙏 Darısı sana inşallah en kısa sürede evi ayırırsınız 🤲

Ahhahaha bilmem bulursa evlenir birini aman aman evlensin benden uzak Allah'a yakın olsun eşimle konuştuk geçen dedim benim aileme 12 saat bir uzakliktsyuz aynı şeyi senin ailen için de istiyorum benimkiler ayda yılda bir geliyor ise senijkiler de öyle olsun dedim bans mümkünse başka şehirden ev al dedin bakalim yazı bekliyor yeniden ev bakmak için 😂😂
Ayyy Adıyaman’a gel😍

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Allah sabır ve kolaylık versin canım. Anlattıkların çok zor şeyler umarım eşinin aklı başına gelir, o da gerçekleri görür de huzura kavuşursun🙏 Herşey eşinde bitiyor. Ben eşimle 6-7 yıl severek evlendim. Evleneceğimiz zaman tek şartım kirada olsa ayrı ev. Sağolsun babam da bu kararımın arkasında durdu beni hiç karıştırmadı, kendi şartıymış gibi tek şartım ayrı ev dedi. Eşimin ailesi tamam deyip sonradan kendi aralarında eşime gelin bir süre bizimle kalın 1-2 yıl sonra ayırırsınız evi demişler. Eşim de istemiyordu ama yine de sordu bana ben de kabul etmedim. Eşim onlardan habersiz ev kiraladı bize. Ayrı çıktık. Şimdi 6 yıllık evliyiz şükür, problemler olsa da kendi aranda bitiyor en azından🙏 Darısı sana inşallah en kısa sürede evi ayırırsınız 🤲
Amiiiiiin 🤲🤲çok çok amin bitanem 🤲🤲aynen senin dediğin gibi bir sorun olsada insan arasında hallediyor 😔ev üstü olunca rahat edemiyor hiç özel diye bişey olmuyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Gerçektende hiç rahat değiliz o konuda birgün bu konu yüzünden çok utanç verici bir olay yaşamıştım(anlatıyorum)kaynanam kayınpederim ve görümcem dışarı çıkmışlardı bir keresinde eşimde evde kimse yokmu dedi yok dedim tamam o zaman gel dedi bende yok olmaz dedim zaten hemen geliyorlar bu seferde hewmn gelirler dedim herneyse girdik ilişkiye tam baktım merdivenden ayak sesleri geliyor eşime dedim bak ben sana demseddimi hemen gelirler diye koş odanın kapısını kitle dedim eşim koştu kilitledi kızımda onlarlaydı baktım kızım baba anne diyor kaynanam ve kayınpederim anladılar herlade baktım kızıma bekle baba geliyor odur diyor ben hemen banyoya girdim banyo yaptım saçımı bile kurutmadım utancımdan yerin dibine girdim resmen o ıslak saçla uyudum o gece 😔😕zaten hepte öyle yapıyorum ilişkiye girdikten sonra banyo yapıyorum saçımı kurutamıyorum çünkü saat gecenin 11 i falan o saatte herkes uyuyor uyumasalarda insan utanıyor kurutmaya çünkü ilişkiye girdiğin belli oluyor 😔😔😕😣😣😣yani anlayacağın yerin dbine girdim resmen ve o olay aklıma sürekli geliyor süreklii ayşemm😣😣
Valla gamzem iş sende bitiyor benden demesi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayyy Adıyaman’a gel😍
Sen çağırsa güzelim kaca kaça gelirim 😂😂

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Girme konu ilişkiye gelince de girme rahat değilim burda bu evde beraber olmaya rahat değilim annenden babandan çekiniyorum de ciddiyim girme ilişkiye bak kendi uckuru için nasıl taşınmayı düşünüyor.. o sana ne zaman cinsellik ile ilgili gelse ailesini bahane et de rahat değilim başka zaman annenden babandan utanıyorum de..
Öyle yapsam işe yarar mı acaba ayşem😕😔

Aynen öyle canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲💕
Amin canım benim çok sağol🤲😔❤️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Öyle yapsam işe yarar mı acaba ayşem😕😔

Amin canım benim çok sağol🤲😔❤️
Tabiki yarar bak ben ilk gelin geldim eşimin ailesinin evine geldim gelin olarak 1 2hafta kaldım çok zorlandık doğruya doğru benim babamgil usteledi özel hayatları var ev alın vs diye sonra eşim kiraya çıkalım dedi çıktık ... Bana dediği ilk laf cidden kimse olmayınca insana daha rahat ediyor her yönden oldu bunu cinsellik için dedi çünkü öyle orda rahat değildik evde rahat değildik... Duş vs sıkıntıydi bence erkeklerin hepsi böyle dusunue.ki sende anlattigin kadar ile cinsel yönden rahat değilsin orda bunu sadece söylemek yerine bir de icraata döküp ilişkiye girmeye çeksin bu kadar her seferinde de şöyle biyle böyle rahat değilim diye yavaşça işle onu işine

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Gamzecim anlamadığım su eşin annesinden babasından mi ayrilamiyor yoksa ayrı eve çıkma maddi olarak zorlaniyormu

Tüm sayfalar yüklendi.