Haddim olmayarak sana şunu demek isterim boşuna bekleme 5 aylık evlisin karnında o adamın çocuğu var ve sana ne şiddeti ne lafı ne aşagılaması hiç bişeyi kalmamış bunun asker olmakla anne baba ile hele senin kişiliğinle hiç ilgisi yok seninki mutsuz çevresinde beklediği ilgiyi göremiyor oda gelip çevreden alamadığı içindeki hırsı senden çıkarıyor buna asla izin verme öyle kocandır döverde severde yok bi tokatla baba evine mi gidilir laflarını boşver belki de ilk tokatta gitseydin böyle olmazdı adam seni de çocuğunu da gözden çıkarmış çünkü hiç o gözdağını vermemişsin boşuna bekleme tamamını olmasada yaşadıklarının bi kısmını ailene anlat gerekirse al çantanı git babanın evine başka türlü oluru yok bu adam bi Gözdağı olmadan evine ailesine bağlanmaz olmayacagı varsa da on tane de çocuk doğsan boş Allahım yüzüne baksın o karnındaki masum meleğin akıl fikir versin eşine deMesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin cümlemize yardım etsin Rabbim.İnsallah 2023 Şubat'ta görev süresi doluyor bir yilim var ikna etmek için bakalım bütün cabamla anlatıyorum orda yapamayacağımız i aile yakınken laf olay bitmiyor kendi halimize daha güzel daha rahat kafamız ne yapicam bilmiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Anlaticam bakalım suanlik onları karıştırmadan ikna etmeye çalışıyorum Zaten ne desem kim akıl verdi diyor sırf bunu demesin diye kendi fikirlerimi önden söylüyorum