Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Memnun oldum canım benim maşallah kızının da senin de ismin çok güzel Laren isminin anlamı nedir
Memnun oldum canım benim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah oğluşunu gözlerinden öperim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Galiba erkek bu
Çok memnun oldum canım Allah kuzucukları sana bağışlasın inşallah
Merhaba canımın içi hemşerimi unutur muyum hiç bende yarı Adıyaman'lı sayılırım artık Beren kuşu öpüyorum
Merhaba canımın içi hemşerimi unutur muyum hiç bende yarı Adıyaman'lı sayılırım artık Beren kuşu öpüyorum
Merhaba canım memnun oldum en çok gitmek istediğim şehirlerden biri Mardin bu arada Allah mutluluğunu daim etsin 5 değil nice 55 senelere insallah
Merhaba canım ben Sümeyra 23 yaşındayım 4 yillik evliyim iki kizim var biri 2.5 yaşında biri de 7 aylik aslen Diyarbakır liyim be ordada yaşıyorum tanıştığımıza memnun oldum
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-04-15
Gebeliğinizin 36. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık marul büyüklüğünde.
Bebeğin vücudundaki tüylerin çoğu dökülür ve cilt verniks kazosa ile kaplanır.
Bu hafta sonunda bebeğimiz miadına gelmiş olup doğum her an olabilir. doğumdan
önceki 1-2 hafta hafifleme dediğimiz uterusun tepe noktasının aşağıya inmesi olabilir. bu inme nefes almanızda rahatlama sağlarken aşağıya olan baskı nedeniyle yürümenizi zorlaştırabilir. braxton hick kasılmaları gittikçe daha sık ve daha kuvvetli olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 46 cm ağırlıgı 2700 gr
Merhaba hanımlar aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepiniz hoşgeldiniz öncelikle ben Aleyna 23 yaşındayım Samsun'luyum 1,5 senelik evliyim 4,5 aylık kızım var adı Elisa İstanbul'da yaşıyorum sizde kendinizi anlatın tanışalım
Merhaba hanımlar aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepiniz hoşgeldiniz öncelikle ben Aleyna 23 yaşındayım Samsun'luyum 1,5 senelik evliyim 4,5 aylık kızım var adı Elisa İstanbul'da yaşıyorum sizde kendinizi anlatın tanışalım
Merhaba bende 23 yaşındayım iki kızım var biri 6 yaşında biri de 4 aylık adımı ve nereli olduğumu yazmak istemedim geçenlerde yuvamı yıkan kadının adını gördüm burda neyse memnun oldum
Merhaba bende 23 yaşındayım iki kızım var biri 6 yaşında biri de 4 aylık adımı ve nereli olduğumu yazmak istemedim geçenlerde yuvamı yıkan kadının adını gördüm burda neyse memnun oldum
Merhaba canım ben Sümeyra 23 yaşındayım 4 yillik evliyim iki kizim var biri 2.5 yaşında biri de 7 aylik aslen Diyarbakır liyim be ordada yaşıyorum tanıştığımıza memnun oldum