Sorum var Tanışma 🥰🙏🏻

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aleyna Yavuz tarafından oluşturulan Tanışma 🥰🙏🏻 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,915 kez görüntülenmiş, 123 yorum ve 17 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tanışma 🥰🙏🏻
Konbuyu başlatan Aleyna Yavuz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

2 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
🥺🥺🥺 Alllah'ım ya eşin onunla sevgili filanmiydi doğrumu yalnismi
Canım eski eşim ya 4 sene olcak 18 yaşımda boşanmıştım şimdi ikinci evliliğimi yaptım 1buçuk sene oldu unutmuştum ama burda o kadının ismi çıkınca işte geçenlerde de şimdiki eşimin eski karısı çıktı çarşıma noluyo dedim ya kendi kendime

2 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bende memnun oldum canım Allah prenseslerini sana bağışlasın 🥰🙏🏻
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Merhaba ablacım memnun oldum Allah çocuklarını sana bağışlasın hayırlı evlat olsunlae inşallah 🥰🙏🏻

Merhaba ablacım memnun oldum Allah çocuklarını sana bağışlasın hayırlı evlat olsunlae inşallah 🥰🙏🏻
Memnun oldum canım hadi ya şaşırdım açıkçası 😔Allah çocuklarını sana bağışlasın inşallah 🥰🙏🏻
Amin canımcümlemizin çocuklarını inşaallah ben şimdi elhamdülillah ikinci evliliğimde mutluyum onlar allaha havale

Canım benim ya çok üzüldüm kuzum ya🥺
Sorma canım işte öyle qma yuva yıkanın yuvası olmaz derlerya onlarında yıkılmış yuvaları zaten iyi olmuş demek bana yakışmaz ama allaha havale ediyorum nası biliyorsa öyle yapsın

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepiniz hoşgeldiniz öncelikle ben Aleyna 23 yaşındayım Samsun'luyum 1,5 senelik evliyim 4,5 aylık kızım var adı Elisa İstanbul'da yaşıyorum sizde kendinizi anlatın tanışalım🥰🥰🙏🏻🙏🏻
Merhaba canım 🥰 ben merve 29 yaşındayım, 6 yıllık evliyim 3 yaşında bir oğlum(Bulut Aras) ve 2 aylık bir kızım (Ömür Aden) var🤗Tekirdağlıyım ve burda yaşıyorum ☺️

Nuriş

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba ben Merve 26 yaşımdayım şuana kadar en büyük benim galiba😂 aslen Sivaslıyım ama Kastamonu'da gelinim 3 senelik evliyim 68 günlük dünyalar tatlışı bir oğlum var ismi Yuşa Han 🌼
Merhabalar ben 35 yaşındayım 18 senelik evliyim 2 tane oğlum var şuan 8 aylık hamileyim kızım olacak tokatlayım bende biraz fazlami büyüğüm ne 😄😄💕💕💕💕💕

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ondan daha büyükleri var kız durun 36 yaşındayım 😃

Sinopluyum 13 yıllık evli 2 erkek 1 kız 3 çocuk annesiyim istanbul

Sinopluyum 13 yıllık evli 2 erkek 1 kız 3 çocuk annesiyim istanbul 36 yaşındayım bu arada

Sinopluyum 13 yıllık evli 2 erkek 1 kız 3 çocuk annesiyim istanbul 36 yaşındayım bu arada
Merhabalar ben 35 yaşındayım 18 senelik evliyim 2 tane oğlum var şuan 8 aylık hamileyim kızım olacak tokatlayım bende biraz fazlami büyüğüm ne 😄😄💕💕💕💕💕
Maşallah kızlar Allah hayırlı, sağlıklı uzun ömürler versin inşallah sizin yaşınıza gelene kadar bizim göreceğimiz daha çok şey var şahsen yaş olarak ilerlemiş insanları daha çok seviyorum çünkü bizden çok yaşanmışlıkları oluyor. Darısı bizlere inşallah ❤️

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 21. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık havuç büyüklüğünde.
Artık bebeğin hareketler iyice belirgin hale gelir. kaşlar ve dudaklar iyice belirgin olur. Varisler oluşmaya başlayabilir. mümkün olduğunca istirahat halinde ayakları yukarı kaldırmak gerekli .
Bebeğinizin boyu yaklaşık 28 cm ağırlıgı 400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Kesinlikle mariyam artık birşey yapılsın kadın olduğuna iannammaiz için bune erkek giriyorsa okuyorsa nerden bilcez günahları boyunlarına
Gerçekten insanın uygulamaya giresi gelmiyor, neden böyle insanlar var kadınlar dan ne istiyorlar anlamıyorum, bizim özelimize ne kadar da meraklılar, yani buna ne denir bilmiyorum doğru kelimeleri kullanmaya çalışıyorum ama bu düpedüz taciz sayılıyor çünkü gebelik uygulaması bu burası sadece kadınlara özel buna ne kadar da meraklılar yani bizi her yerde üzmeye ve şaşırtmamaya devam ediyorlar 😠😠😠😠😠sizin gibi erkeklere lanet olsun di

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar