Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya gerçekten inanamıyorum tam bitti derken yine başa sarıyoruz, bence buraya her isteyen girmemeli her isteyen uygulamaya üye olmamalı , çünkü bizler kadınız burda özellerimizi paylaşıyoruz burda kendimizi rahat hissediyoruz ve istediğimiz herşeyi rahatlıkla paylaşıyoruz ama yine böyle olunca yine tedirginlik le yine korkuyla buraya girmiyor değiliz yani
Uzun zamandır burdayım böyle şeyler görmemiştim taa ki Sibel olayına kadar. Baya birileri uygulamayı sabote ediyor eminim ama ıspatlayamıcam malesef. Yine herkes tedirgin oldu. Buna bir çözüm bulunması lazım şahsım adına yapabileceğim birşey varsa yaparım @SosyalAnne
Uzun zamandır burdayım böyle şeyler görmemiştim taa ki Sibel olayına kadar. Baya birileri uygulamayı sabote ediyor eminim ama ıspatlayamıcam malesef. Yine herkes tedirgin oldu. Buna bir çözüm bulunması lazım şahsım adına yapabileceğim birşey varsa yaparım @SosyalAnne
Bende bilemiyorum kuzum işte yani ben kendi adıma özelimi açmıyorum burda Sibel olayından sonra zaten öyle şeyler konuşmayı da sevmem karakter olarak kendimce öyle çözüm buldum ama diğer arkadaşlar çok tedirgin oluyorlar yaoabilecek birşey bir fikir varsa herkes söyleyebilir.
Bende bilemiyorum kuzum işte yani ben kendi adıma özelimi açmıyorum burda Sibel olayından sonra zaten öyle şeyler konuşmayı da sevmem karakter olarak kendimce öyle çözüm buldum ama diğer arkadaşlar çok tedirgin oluyorlar yaoabilecek birşey bir fikir varsa herkes söyleyebilir.
Merhaba hanımlar aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepiniz hoşgeldiniz öncelikle ben Aleyna 23 yaşındayım Samsun'luyum 1,5 senelik evliyim 4,5 aylık kızım var adı Elisa İstanbul'da yaşıyorum sizde kendinizi anlatın tanışalım
ayy canmsin ya ne guzel bi iltifat vallahi hic öyle dusunmemistim 4 erkek arasinda tek kaldim 4 erkekle başim belada deyip duruyodum ama böyle düşunmek guzelmiş aslinda
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
a
ayyy ben ismimimi değiştirsem acaba 4 pirensin tek prensesimi koysam ayy vallahi cok hoşuma gitti ha bu
a
ayyy ben ismimimi değiştirsem acaba 4 pirensin tek prensesimi koysam ayy vallahi cok hoşuma gitti ha bu
ayy canmsin ya ne guzel bi iltifat vallahi hic öyle dusunmemistim 4 erkek arasinda tek kaldim 4 erkekle başim belada deyip duruyodum ama böyle düşunmek guzelmiş aslinda
a
a
Maalesef hiçbir şey yapılmaz bitanem gördüğünü banlayacaksın. Şahsen benim çoğu yeni gelene şüpheyle yaklaşmamın sebebi bu
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 21. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık havuç büyüklüğünde.
Artık bebeğin hareketler iyice belirgin hale gelir. kaşlar ve dudaklar iyice belirgin olur. Varisler oluşmaya başlayabilir. mümkün olduğunca istirahat halinde ayakları yukarı kaldırmak gerekli . Bebeğinizin boyu yaklaşık 28 cm ağırlıgı 400 gr
Memnun oldum canım benim maşallah kızının da senin de ismin çok güzel Laren isminin anlamı nedir
Memnun oldum canım benim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah oğluşunu gözlerinden öperim
Galiba erkek bu
Çok memnun oldum canım Allah kuzucukları sana bağışlasın inşallah
Merhaba canımın içi hemşerimi unutur muyum hiç bende yarı Adıyaman'lı sayılırım artık Beren kuşu öpüyorum
Merhaba canımın içi hemşerimi unutur muyum hiç bende yarı Adıyaman'lı sayılırım artık Beren kuşu öpüyorum
Merhaba canım memnun oldum en çok gitmek istediğim şehirlerden biri Mardin bu arada Allah mutluluğunu daim etsin 5 değil nice 55 senelere insallah