Allah kolaylık versin eğer sürekli ağlıyorsa evet doymaya bilir veya gazdandirAllah'ım deli olacağım kızlar uyumuyor bu çocuk.. Bayılacak hâle geliyor uykusuzluktan ama uyumuyor bu saat oldu hâlâ daha uyumadı ne yapabilirim bilgisi olan yazabilir mi? Doğduğundan beri böyleydi ama 3 4 gündür daha beter bir hâl aldı. Gece 2de uyandı hâlâ uyanık ağlıyor durmuyor arada susuyor o sırada yine uyumuyor bakınıp duruyor 29 günlük daha. Doymuyor mu acaba diye düşünüyorum nasıl anlayabilirim? Delirmek üzereyim yardımcı olun ya![]()
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Biberonla mi vermiştin kaşıkla ver alışmasın biberonaMemede de uyumuyor canım en son sızdı az önce emerken, normal de emerken de uyumuyor. Bende düşünüyorum alsam mı diye de mamaya alışırsa hiç emmez diye korkuyorum. Hastanede ilk doğduğunda bir iki sefer mama verdim Dr ver dedi diye o zaman bile emmeyi bıraktı hemen. Öyle olunca dra sormadan bende mamayı kestim. Zor alıştırdım tekrar emmeye. Önce emzik sokuyordum ağzına onu emmeye başlayınca emziği çıkarıp göğsümü veriyordum. Öyle öyle tekrar emmeye başladı. Şimdi yine aynı olursa bu sefer komple bırakır diye korkuyorum işte