Sorum var Yarın hastaneye yatış yapılacak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde leylam19 tarafından oluşturulan Yarın hastaneye yatış yapılacak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,154 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yarın hastaneye yatış yapılacak
Konbuyu başlatan leylam19
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Cemile N♡N♡C

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Hastaneye gittim altdan müaiyine ettiler nts yaptılar ve eve gönderdiler ayın birinde saad 11 de gel dediler Şimdi eve döndüm kağıtlarmı kendimdoktoruma atıcam bakalım. Bişey anlamadım neden tekrar eve yolladılar 🙄
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Nasıl yani canım anlamadım 40 haftaya kadarmı neden beklemiyorlar?

Bide kızlar bu gün bir kaç kez yürüdüyüm zaman karnımın altından aşağıya ağrı gibi bişey olup geçiyor ama çok ağrı gibide deyil sanki qıdıklıyo çok acımıyor. İlk kızımda suni sancıydı o yüzden bilmiryorum sancı böylemi başlıyor ?

Bide kızlar bu gün bir kaç kez yürüdüyüm zaman karnımın altından aşağıya ağrı gibi bişey olup geçiyor ama çok ağrı gibide deyil sanki qıdıklıyo çok acımıyor. İlk kızımda suni sancıydı o yüzden bilmiryorum sancı böylemi başlıyor ?
Allah Allah neden öyle yaptılar

Çağnurrr20

💜 Ecrin Vera'm🐣 💜
rank
Bilmiyorum ki merak ettiyim şey ayın 1 de gidersem hemen o gün sezeryan yapıcaklarmı yoksa yinemi bir kaç gün bekletecekler tahlil felan. Benim bildiyim sezeryan 38 haftada olur bular 40 da yapmayı düşünüyor sanırım belki ona kadar sancım olucak o zaman nolucak🤔
Cinsiyet ne

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar