Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hastaneye gittim altdan müaiyine ettiler nts yaptılar ve eve gönderdiler ayın birinde saad 11 de gel dediler Şimdi eve döndüm kağıtlarmı kendimdoktoruma atıcam bakalım. Bişey anlamadım neden tekrar eve yolladılar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Nasıl yani canım anlamadım 40 haftaya kadarmı neden beklemiyorlar?
Bide kızlar bu gün bir kaç kez yürüdüyüm zaman karnımın altından aşağıya ağrı gibi bişey olup geçiyor ama çok ağrı gibide deyil sanki qıdıklıyo çok acımıyor. İlk kızımda suni sancıydı o yüzden bilmiryorum sancı böylemi başlıyor ?
Bide kızlar bu gün bir kaç kez yürüdüyüm zaman karnımın altından aşağıya ağrı gibi bişey olup geçiyor ama çok ağrı gibide deyil sanki qıdıklıyo çok acımıyor. İlk kızımda suni sancıydı o yüzden bilmiryorum sancı böylemi başlıyor ?
Bilmiyorum ki merak ettiyim şey ayın 1 de gidersem hemen o gün sezeryan yapıcaklarmı yoksa yinemi bir kaç gün bekletecekler tahlil felan. Benim bildiyim sezeryan 38 haftada olur bular 40 da yapmayı düşünüyor sanırım belki ona kadar sancım olucak o zaman nolucak
Bilmiyorum ki merak ettiyim şey ayın 1 de gidersem hemen o gün sezeryan yapıcaklarmı yoksa yinemi bir kaç gün bekletecekler tahlil felan. Benim bildiyim sezeryan 38 haftada olur bular 40 da yapmayı düşünüyor sanırım belki ona kadar sancım olucak o zaman nolucak