Sorum var Yarın hastaneye yatış yapılacak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde leylam19 tarafından oluşturulan Yarın hastaneye yatış yapılacak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,683 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yarın hastaneye yatış yapılacak
Konbuyu başlatan leylam19
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Cemile N♡N♡C

leylam19

Kayıtlı Üye
rank

Yerini çok sevmiş seninki @leylam19 🤩🤩🤩
Öyle qaliba diyeridi öyleydi 41 haftama geçmişti suni sancıyla doğurdum😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Salam neçənci heftedesen
Salam 39 həftə

Necəsən Leyla doğuş oldumdu?
Yaxşıyam can sancım ağrım yoxdu olsada nomral doğuş olmuyacaq deyəsən çünki uşağ tərs durur. 39 həftə tamam oldu. bu doğuş balnisasına yazmışdılar getdim olarda yoxladı dedi 2 gün sonra gəl yaqinki onda nəsə eliyəcəklər hələ evdə gözdüyürəm

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank

Salam 39 həftə

Yaxşıyam can sancım ağrım yoxdu olsada nomral doğuş olmuyacaq deyəsən çünki uşağ tərs durur. 39 həftə tamam oldu. bu doğuş balnisasına yazmışdılar getdim olarda yoxladı dedi 2 gün sonra gəl yaqinki onda nəsə eliyəcəklər hələ evdə gözdüyürəm
Haha🤩🤣

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Hastaneye gittim altdan müaiyine ettiler nts yaptılar ve eve gönderdiler ayın birinde saad 11 de gel dediler Şimdi eve döndüm kağıtlarmı kendimdoktoruma atıcam bakalım. Bişey anlamadım neden tekrar eve yolladılar 🙄

Nasıl yani canım anlamadım 40 haftaya kadarmı neden beklemiyorlar?

Bide kızlar bu gün bir kaç kez yürüdüyüm zaman karnımın altından aşağıya ağrı gibi bişey olup geçiyor ama çok ağrı gibide deyil sanki qıdıklıyo çok acımıyor. İlk kızımda suni sancıydı o yüzden bilmiryorum sancı böylemi başlıyor ?

Bide kızlar bu gün bir kaç kez yürüdüyüm zaman karnımın altından aşağıya ağrı gibi bişey olup geçiyor ama çok ağrı gibide deyil sanki qıdıklıyo çok acımıyor. İlk kızımda suni sancıydı o yüzden bilmiryorum sancı böylemi başlıyor ?
Doğumun kendiliğinden olmasını niye beklemiyorlat

Cemile N♡N♡C

Kayıtlı Üye
rank

Salam 39 həftə

Yəqin uşağın dönməsini gözləyirlər xalamqızında uşaq dönməmişdi ama suyu gəlirdi qurtarmışdı deyə məcbur 37 həftədə kəsr eləmişdilər məndə 36ın keçmişdi suyum gəldi ama sancım yox idi deyə qızım süni sancıynan olmuşdu indi 34 həftədəyəm ağrılar narahatlıqlar var amma bilmirəm necə olacaq

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Doğumun kendiliğinden olmasını niye beklemiyorlat
Bebek ters canım zaten kendiliğinden olmasını beklememeleri lazım. bende kendiliyinden olmasını istemiyorum 39 hatam düzeldi hemen alsınlar istiyorum. ama gün gün uzatıyorlar🤦‍♀️

Yəqin uşağın dönməsini gözləyirlər xalamqızında uşaq dönməmişdi ama suyu gəlirdi qurtarmışdı deyə məcbur 37 həftədə kəsr eləmişdilər məndə 36ın keçmişdi suyum gəldi ama sancım yox idi deyə qızım süni sancıynan olmuşdu indi 34 həftədəyəm ağrılar narahatlıqlar var amma bilmirəm necə olacaq
Mənim qızımda 41 həftəsinə keçmişdi heçnəyim yoxidi suni sancı verdilər. Yox can həkimim deyir da gözdəmirik 39 həftən tamamdı da düzəlməz uşağ böyükdü elə belə tərs doğulacaq sadecə keysəriyəylə olacaq deyəsən 40 həftəmi gözdüyürlər 🤦‍♀️

Cemile N♡N♡C

Kayıtlı Üye
rank
Bebek ters canım zaten kendiliğinden olmasını beklememeleri lazım. bende kendiliyinden olmasını istemiyorum 39 hatam düzeldi hemen alsınlar istiyorum. ama gün gün uzatıyorlar🤦‍♀️

Mənim qızımda 41 həftəsinə keçmişdi heçnəyim yoxidi suni sancı verdilər. Yox can həkimim deyir da gözdəmirik 39 həftən tamamdı da düzəlməz uşağ böyükdü elə belə tərs doğulacaq sadecə keysəriyəylə olacaq deyəsən 40 həftəmi gözdüyürlər 🤦‍♀️
Eh kəsr olacaqsa daha nəyi gözdüyürlər əziyyət çəkirsən mən hələ 34 həftədi güclə dayanıram ağrılarnan qızıma rahat baxa bilmirəm götürə bilmirəm qucağıma ürəyim partdıyır

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Eh kəsr olacaqsa daha nəyi gözdüyürlər əziyyət çəkirsən mən hələ 34 həftədi güclə dayanıram ağrılarnan qızıma rahat baxa bilmirəm götürə bilmirəm qucağıma ürəyim partdıyır
Mənim mamam gil gəlib sağolsunlar uşağada evədə kömək eliyillər ama mənim özümə çətindi bütün sümüklərim ağrıyır arada sancı girir çıxır tərdəki canımdan əl çəkmir bütün gün suya qarışıram ürək bulanmam dayanmışdı oda başdıyıb da dağolsun istiyirəm. İnşallah səndə sağ salamat qucağına alarsan canım 🤲

Cemile N♡N♡C

Kayıtlı Üye
rank
Mənim mamam gil gəlib sağolsunlar uşağada evədə kömək eliyillər ama mənim özümə çətindi bütün sümüklərim ağrıyır arada sancı girir çıxır tərdəki canımdan əl çəkmir bütün gün suya qarışıram ürək bulanmam dayanmışdı oda başdıyıb da dağolsun istiyirəm. İnşallah səndə sağ salamat qucağına alarsan canım 🤲
Sağolsunlar mənim anam işləyir deyə alınmır düzü anamgilə qaynanamgilə yaxın qalam olarda arada gəlir gedirlər inşallah canım əsas balalarımız salamat olsun az qalıb biraz səbr🙏🙏🙏

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Sağolsunlar mənim anam işləyir deyə alınmır düzü anamgilə qaynanamgilə yaxın qalam olarda arada gəlir gedirlər inşallah canım əsas balalarımız salamat olsun az qalıb biraz səbr🙏🙏🙏
Çox sağol canım Mən yad ölkədəyəm 3 ilidi görmürdüm ilk uşağda anam karona oldu gələ bilmədi 18 yaşım variydi hər şeyiylə özüm məşgul oldum həm evimlə həm uşağımla indi dedilər ikimizdə gələciyik yoldaşım işdə olur uşağıma baxmağa adam lazımdı keysəriyə olsan çox iş tutmağ olmaz bir müddət köməklik eliyəcəklər

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar bu gün son doktor kontrolüm vardı bebeyim hala ters kilosu 3 kilo 304 qram olmuş yarın hastaneye yatışım yapılacak ordaki doktorlarda başka bişey söylemezzse sezeryan olucam inşallah 3. 4 gün sonra olur çünki önce tahliller falan oluyor hem seviniyorum hem endişeliyim epiduralmi yoksa tamamen uyusammı iyi narkozdan korkuyorum ama epuduraldede hissederim heyacanlanırım diye korkuyorum karma karışık duygular içindeyim😄 sezeryan olanlar nasıl ne oluyor biraz benimle paylaşırsanız çok sevinirim🥰
Baci sag salamat qucağına alarsan bebeyini vaxdim olmur yazmaqa balaca qaz problemi olur de ne qalibki alacaqsan qucagina inşallah sebr ele narahta olma yaxsi fikirles indi hardsan veziyetin necedi

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar