Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence olur niye olmasın ki sonuçta mecbursun kimse yoksa ne yapacaksın bide sonuçta bildiğim kadarı ile dua ve süreleri yüzüne değilde ezberden okuyunca bişey olmuyor maşallah bu arada
Canım büyüklerimiz bı akılla yapmaya başlamış sonra da öyle nesiller boyu devam etmiş işte kimse neden yapılıyor diye sorgulamamış ki bende doğum yapana kadar bilmiyordum nasıl yapılacak diye araştırırken diyanetin sayfasında denk geldim dinimizde böyle birşeyin olmadığını ve yapmadım yani bana ayin gibi geliyor şahsi görüşüm yapana da saygım var
Canım büyüklerimiz bı akılla yapmaya başlamış sonra da öyle nesiller boyu devam etmiş işte kimse neden yapılıyor diye sorgulamamış ki bende doğum yapana kadar bilmiyordum nasıl yapılacak diye araştırırken diyanetin sayfasında denk geldim dinimizde böyle birşeyin olmadığını ve yapmadım yani bana ayin gibi geliyor şahsi görüşüm yapana da saygım var
Eski zamanlarda çok fazla şaman larla içli dısliydik. İyi değildik ama kültürlerimiz benzesti zamanla yapmamak elimizde yapanlarda var .. Azerbaycan ve Rusya gibi gibi düşünün azerilerde Rus dili edebiyatına yatkın ve kültürlerine hakim
Bende anneme dedim ben çocuğun kırk filan çıkartmayı düşünmüyorum dinimizde öyle bir şey yok dedim azar işittim oda normal dua okursun dedi bakalım ama ben doğumdan sonra evime gideceğim için yapmam annemin de haberi olmaz
Bende anneme dedim ben çocuğun kırk filan çıkartmayı düşünmüyorum dinimizde öyle bir şey yok dedim azar işittim oda normal dua okursun dedi bakalım ama ben doğumdan sonra evime gideceğim için yapmam annemin de haberi olmaz