evet dinen öyle bir şey yok ama âdet haline geldiği için yapmak istiyorumBebeğinizin kırkını neden çıkarıyorsunuz? Dinimizde böyle bir şey yok.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
teşekkürler canım bu arada herkesin kendi fikri yani istiyen yapar istiyen yapmaz degilmiOlsunda can ne var ki orda biz 40 tane copu bagladim bir birine atdim onu bi kavanoza su ile dolu kavanoza ilk once oglumu cimizdirdik sonra annem oglumu aldi kucagina benim elim o kavanozdaki suya deymeden suyu oglumun bawindan awagiya tokduk salavat veriyorsun qusul verirsen dua okuyorsun yani sonra ben cimdim ayni wekilde 40 coplu kavanozdaki suyu bawimdan awagi tokdum sakin bebeyin ustune gidme lavubodan cik bekle ewin bebeyi senin ustune getirsin oylede 40 niz cikiyor biz boyle yapdik
Neden yok ki bebek dogdugu gunden hesaplaniyor tam 40 ci gununde 40 cikdi sayiliyir canim bu hep vardi
yaa berkes farklı yapıyor demekkiKuzum bnde tek başıma kirkladim çocuğumu yanında birinin olması önemli değil zaten kırk taş toplamistim sudan geçirip gusül abdesti aldırdım çocuğuma tabi agzina fln su verip tukuremiyor ama yinede üç kere damla verdim ağzına suyu burnuna üç kere götürdüm yapicak bişey yok bebekler anca böyle oluyor
yaa berkes farklı yapıyor demekkiKuzum bnde tek başıma kirkladim çocuğumu yanında birinin olması önemli değil zaten kırk taş toplamistim sudan geçirip gusül abdesti aldırdım çocuğuma tabi agzina fln su verip tukuremiyor ama yinede üç kere damla verdim ağzına suyu burnuna üç kere götürdüm yapicak bişey yok bebekler anca böyle oluyor
aynen öyle ya vende şaşırıyorum nerdeyse 2 aylık su gibi geçti inankiMaşallah canım ne çabuk geçti
aynen öyle ya vende şaşırıyorum nerdeyse 2 aylık su gibi geçti inankiMaşallah canım ne çabuk geçti
Aynen öyle çok şükür atlattıkk kırkıdaTabiki olur kuzum illaki başka birinin olmasına gerek yok sizde halledebilirsiniz Allah'ın izniyle
Aynen öyle çok şükür atlattıkk kırkıdaTabiki olur kuzum illaki başka birinin olmasına gerek yok sizde halledebilirsiniz Allah'ın izniyle
alla allaa cok değisikmis canımYaa bizim burda da ilistirler oluyor ya çocuğun üstüne o tutulur onun her bir deliğe gelecek şekilde su dökülür dua ile
alla allaa cok değisikmis canımYaa bizim burda da ilistirler oluyor ya çocuğun üstüne o tutulur onun her bir deliğe gelecek şekilde su dökülür dua ile
Son düzenleme: