Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pff en istemediğim şey benimde sezeryan olmak inşallah iner nasıl anlaşılıyor bilmiyorumda yan duruyor hala biraz önce çok ağır bi kasık ağrısı oldu bütün hareketleri kasıktaydı acaba indimi dedim ama bişey anlamıyorumda
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kaç haftalıksın canım benimde 25.haftaya kadar çok güzel baş gelişti ne olduysa yan dönüverdi inşallah byle gider demişti ama gitmedi. Benimde yan duruyor bugün de kasıklarımda baskı ve ağrı hissettim belime ağrı girdi bütün hareketleri kasıklarımda yoğunlaşınca acaba döndümü dedim anlamaya çalışıyorum
Bana doktr basindan beri baş qelis diyor normal doqum pozisyonundayms 33 +4 te qittm baş qelis dedi. 33 haftaya kadar olan aqrim sancim qitti taş qibi oldum bebism kasilp duruyor çok harekteli masaAllah ama aqri sızı yok. Birde qöbeqim oldu bitti asaqida benim oqlumda oturunca qöbeqim qöqüslerim birbirine baskı yapardı bunda hiç öyle bi durumm yok. Sizin oturunca qöqüs qöbek birbrine basınç yapiyrmu
Bana doktr basindan beri baş qelis diyor normal doqum pozisyonundayms 33 +4 te qittm baş qelis dedi. 33 haftaya kadar olan aqrim sancim qitti taş qibi oldum bebism kasilp duruyor çok harekteli masaAllah ama aqri sızı yok. Birde qöbeqim oldu bitti asaqida benim oqlumda oturunca qöbeqim qöqüslerim birbirine baskı yapardı bunda hiç öyle bi durumm yok. Sizin oturunca qöqüs qöbek birbrine basınç yapiyrmu
Bebek kaç haftalıkken aşağı iniyor ve nasıl anlaşılıyor aşağı indiği ultrasondan mı bakılıyor aşağı indiğinde nasıl belirtileriniz oldu ve aşağı indikten kaç zaman sonra doğumunuz oldu
42 haftayı geçti benim doğum yaptım hep asagidaydi benimkisi ama bir türlü sancı gelmemişti kendinde anlayabilirsin doktor da belli bir haftasından sonra söylüyor
42 haftayı geçti benim doğum yaptım hep asagidaydi benimkisi ama bir türlü sancı gelmemişti kendinde anlayabilirsin doktor da belli bir haftasından sonra söylüyor
Bebek kaç haftalıkken aşağı iniyor ve nasıl anlaşılıyor aşağı indiği ultrasondan mı bakılıyor aşağı indiğinde nasıl belirtileriniz oldu ve aşağı indikten kaç zaman sonra doğumunuz oldu