İster istemez takıyorsundur.ama elinden birşey gelmez eşya değildi atasın yuvayı yapmak zor da yıkmak bir anlık.yasadiklarin çok ağır biliyorum ama iyice korkut gözünü gerekirse konuyu aileye taşı.sahipsiz olmadığını bilsinler bak seni bırakıp giderim üstünde nafaka tazminat hepsini açarım senin de yüzüne bakmam çocuğu da göstermem de.yaparim yapacağımı iyi bilirsin hamileyim diye bırakmam sanma de.bunlari söyle.bir de kaynım ya da kaynanamla aran iyiyse yani hakliyi haksizi çok iyi biliyorlarsa onlara durumu izah et eğer böyle devam ederse.yoo bu da mı yetmedi aynı devam mı ediyor senin ailene taşı konuyu.birden ailene anlat diyemem belki yarın birgün siz iyi olursunuz da aileler kolay unutmuyor hele ki kız aileleriEvet canimm öyle daha takmiyorum Allhm goruyor ama cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ama canim suan hamileyim terkedemem muhtacim suan sevgiye cunkii annemle babamn evine gitsem piskolojm daha beterbozulur konusup durcaklar affetmedimki yavrum affetmicem asla yapan herzaman yapar zaten ayy nefret edyorum erkeklerden kuzum yaaa hepsindenn