İnşallah abla umarım öyle olurOy kuzum benim Allah yardımcın olsun o gül yüzün hep gülsün inşallah Eşin inşallah yaptığı hatayı anlar hayat arkadaşısınız sonuçta oda illa anlar bence yaptığı sergilediği davranışın yanlış olduğunu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bir insanda karakter sizlik varsa birde olsan ayrı da olsan sana karışır ben hamile iken çok psikolojik baskı uyguladı doğum yaptım kimsem yoktu annem hariç eşim kavga etti eşim aferdersiniz cinsel ilişki sini düşündü çocuk olunca anlatılacak onca konu varki zoruma giden insan oğlu çok zormuş gitsen gidemezsin atsan atamazsın çocuğun var gidecek yerin yokBenim eşim çok annecil şuan annesi rahatsız ve ben bakıyorum benden hariç 2 Eltim daha var çok şükür iyi anlaşıyoruz çünkü herkez yerini ve haddini biliyor sadece kayınvalidem rahatsız olmadan önce herşeye karışirdi ne yesem suç olurdu eşime aldırmak istemezdi kayinbabam vefat etmiş çok önceden bende kayınvalidem ile beraber oturuyorum çok pişman oldum kabul etigime asla kabul etmeyin kaynana ile oturmayı isterse kaynana melek olsun yinede çok zor karismasa karışır gelenden gidenden haberim olmazdı kendi evi olduğu için sürekli yaptığı şeylerle bunu belli ederdi artık daha neler neler olmuştur siz düşünün