Kuzum meme ucu için bişey bilmiyorum ama ilkinde rezene çayı tuketirdim..benimde başımda kaynana vardı ay ben laf etmeden duramam iyi dayanmissin..benimki bir iki yönlendirmek istedi emzirme konusunda aç memeni sen emzir dedim
karışma bı alisalim birbirimize dimi Allah Allah koynumda uyutuyorum diye laf edip durdu ..al bakayım oğlunu uyucak mi orda bırak alışsın bişey olmaz vs dedim durdum laf etmezsen bünyede stres oluyor cnm kendi fikrim ben Cat çat derim sonra basım ağrımasın diye
çok şükür atlattık o süreçleri tek basına oğlumla başbaşa kalıp emzirirdim sadece ona odaklanırdim konuşa konuşa emzirirdim dualar okur saçını oksardim çok sakin cocuktu hiç gazı vs bişey yaşamadık..ama adım cadı geline çıktı bı ben dogurmusumlar bile duydum
suratıma da derlerdi..bende evet derdim bı ben doğurdum çünkü bu bebek benim bunu bı tek ben doğurdum elalemin ki beni bağlamaz dedim
eşim tarafı şimdi hiç karışmaz bizim gelin atmaca gibi çocuk sozkunusu olunca düşkün epey derler
yeri gelecek eşin bile karışacak öyle yedirme şöyle uyutma vs vs ona da diycen sen karışma ben taşıdım ben doğurdum ben bebeğimi seziyorum stres etme destek ol yeter diye
bende upuzun yazdım ya
yoksa herkes çok biliyor çok tecrübeli ama herkes başta toydu onu unutuyorlar hiç susma bı kere susunca hiç kimse tavrını düzeltiyor