Tamm birtanenTM cnm at bekliyorum
Tamm birtanenTM cnm at bekliyorum
Aynn canım benimde boğazım ağrıdı limon falan yedim geçti çok şükür , ama Ali kaç gündür biraz rahatsız eşimde aynı şekilde hasta anlayacağın ailece hastayızCok geçmiş olsun birtanem bu ara cocuklarda bi hastalik var ya benim oglanda grip olucak alarmda heran
Yaaa canimsin dikkat et kendine birtanem ilaç kullaniyomusun
Çok gecmis olsun birtanem sicak seyler icin bol bol Ali kac yasinda kuzum?Ay
Aynn canım benimde boğazım ağrıdı limon falan yedim geçti çok şükür , ama Ali kaç gündür biraz rahatsız eşimde aynı şekilde hasta anlayacağın ailece hastayız
Evet canım ilaç kullanıyorum midemi çok bulandırıyor ama mecbur kullanıyorum
Amin canım cümlemize inşaallah yerim ben onları, ay sorma hiç zor geçiyor canım yeşil soğan salatalık havuç falan ver eline çok ağrısı olursa da ateş düşürücü ver bide diş jeli de var oda iyi geliyormuş Ali çok şükür son dört dişi dışında bütün dişleri çıktı Allah yardımcınız olsun ağrısız bir dönem olur inşallahAllah iyilik versin inşallah kuzum
Bende iyiyim şükür çocuklar da iyiler oyun peşindele teyzesi Adem dis çıkardı şimdi üst dişleri çıkıyor zor geçiyor anliyacagin karnın çıktımı senin Kuzum
Bizde öyle yapıyoruz canım , Ali bir ay sonra iki yaşına girecek Allah nasip ederse , amin canım gerçekten çok zor o ilaçlar beni mahf ediyor içtiğim andan itibaren başıma ve mideme ağrılar giriyorÇok gecmis olsun birtanem sicak seyler icin bol bol Ali kac yasinda kuzum?
Ondan sordum zaten benim arkadasimda da varda oda hamile ilaçlar kizi mahvediyor agir geliyor diyodu Rabbim sifani versin askim❤
Sağol kuzum Allah razı olsun evet havuç soğan sapı vesaire sürekli veriyorum kuzum diş jeli hiç kullanmadım ateş olmuyor çok şükürAmin canım cümlemize inşaallah yerim ben onları, ay sorma hiç zor geçiyor canım yeşil soğan salatalık havuç falan ver eline çok ağrısı olursa da ateş düşürücü ver bide diş jeli de var oda iyi geliyormuş Ali çok şükür son dört dişi dışında bütün dişleri çıktı Allah yardımcınız olsun ağrısız bir dönem olur inşallah
Bizde öyle yapıyoruz canım , Ali bir ay sonra iki yaşına girecek Allah nasip ederse , amin canım gerçekten çok zor o ilaçlar beni mahf ediyor içtiğim andan itibaren başıma ve mideme ağrılar giriyor
Kiyamam sana kuzum Rabbim sifa versin insallahmasallah paşama abi mi olucak bebisin cinsiyeti bellimi kuzum kac haftaliti bende biraz alzheimer vardaAmin canım cümlemize inşaallah yerim ben onları, ay sorma hiç zor geçiyor canım yeşil soğan salatalık havuç falan ver eline çok ağrısı olursa da ateş düşürücü ver bide diş jeli de var oda iyi geliyormuş Ali çok şükür son dört dişi dışında bütün dişleri çıktı Allah yardımcınız olsun ağrısız bir dönem olur inşallah
Bizde öyle yapıyoruz canım , Ali bir ay sonra iki yaşına girecek Allah nasip ederse , amin canım gerçekten çok zor o ilaçlar beni mahf ediyor içtiğim andan itibaren başıma ve mideme ağrılar giriyor
Amin inşallah canım Allah razı olsun size de çok gecmis olsun inşallah ağrısı olmaz ,Sağol kuzum Allah razı olsun evet havuç soğan sapı vesaire sürekli veriyorum kuzum diş jeli hiç kullanmadım ateş olmuyor çok şükür
Amin amin kuzum inşallah
Ali'nin dişleri de bir an önce biter inşallah hayırlısı ile kuzum
Oyyy masallah cinsiyet daha belli degildirdir icine.ne doğuyor kuzumAmin inşallah canım Allah razı olsun size de çok gecmis olsun inşallah ağrısı olmaz ,
Cevap vermedim canım göbeğim çıkmadı Ali'de de yoktu şuan üç aylık ilerde çıkarmı bilmiyorum
Amin canım Allah razı olsunKiyamam sana kuzum Rabbim sifa versin insallahmasallah paşama abi mi olucak bebisin cinsiyeti bellimi kuzum kac haftaliti bende biraz alzheimer varda
Oyyy masallah masallah kuzum.benim yaaa seni nedense cok sevdim ben kiz vallha kanim kaynadi sana rabbim evlatlarinla güzel günler görmeyi nasp etsin sana birtanemAmin canım Allah razı olsun
Evet abi olucak inşallah karnimda zıplıyor bebeğimin zamanının dolmasına izin verirse abi olur diye düşünüyorum 14 hafta da yım galiba
Ay Allah korusun canım